website
duinen
stelletjeGras
ouderen
vaderKind

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een selectie van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Klik dan onderaan op de button 'Stel een andere vraag'.

Voor up-to-date informatie over het Openbaar Vervoer naar al onze locaties verwijzen wij u naar www.9292ov.nl of 0900-9292.

 

Pendelbus

Er rijdt, naast de reguliere busverbinding, een extra pendelbus van het station in Goes naar Emergis, Revant Lindenhof en het ADRZ. De pendelbus, die plaats biedt aan acht personen, rijdt elk halfuur op maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. ’s Avonds en in het weekeinde kan een beroep worden gedaan op de haltetaxi. Reizigers die gebruikmaken van de extra pendelbus kunnen met de OV-chipkaart betalen of een los vervoerbewijs kopen bij de buschauffeur. Het gebruikelijke OV-tarief is van toepassing.

 

Zonetaxi vanaf NS station naar ADRZ in Goes
Om gebruik te kunnen maken van NS Zonetaxi dient men zich eenmalig te registreren (www.ns.nl). Minimaal een half uur van tevoren kan de NS Zonetaxi worden besteld via www.ns.nl/zonetaxi en bij aankomst op het station staat deze klaar. De reiziger kan de NS Zonetaxi vinden bij de speciale standplaats bij het station, te herkennen aan een taxizuil met het logo van NS Zonetaxi.
NS Zonetaxi werkt op basis van zones met een helder en aantrekkelijk zonetarief. Dit tarief bestaat uit het opstaptarief van € 3,- plus het zonetarief van € 3,- per zone. Een zone is 2 kilometer. 
Voor 1 zone (tot 2 km) betaalt u dus € 6
Voor 2 zones (tot 4 km) betaalt u € 9
Voor 3 zones (tot 6 km) betaalt u € 12.

 

Haltetaxi (met gebruikerspas):

  • 5 uur tevoren bestellen, via 088-2358000
  • Men heeft een gebruikerspas nodig, pas is aan te vragen middels telefoon of internet
  • Betaling kan op rekening of contant, met OV-kaart is niet mogelijk
  • Tijden ma tm vr 07.00 - 23.00 uur, zaterdag 08.00 – 23.00 zondag 09.00 – 23.00
  • Meer info op zeeland.nl/haltetaxi

  

Alle ADRZ locaties maken gebruik van eenzelfde postbusnummer. Vanuit de postkamer wordt de post verder verspreid.

 

Voor alle patienten, opgenomen in het ADRZ, richt u uw patiëntenpost aan:

 

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

Locatie .... (Goes of Vlissingen)

t.a.v. (naam patiënt)

Afdeling ...., Kamer .....

Postbus 15

4460 AA GOES

 

Dit mag op de meeste afdelingen. In verband met een mogelijke verstoring van medische apparatuur is op de volgende afdelingen het gebruik van een mobiele telefoon verboden: röntgenafdeling, nucleaire geneeskunde, kinder(dag)behandeling, operatiekamers, poliklinische operatiekamers (PKOK) en intensive care/hartbewaking (IC/CCU).

 

Bij deze afdelingen staat duidelijk aangegeven dat het gebruik van een mobiele telefoon hier verboden is.

Wanneer u een taxi nodig heeft kunt u met de zogenaamde ‘taxitelefoon’ een taxi aanvragen. In deze telefoon staan de telefoonnummers van verschillende taxibedrijven voorgeprogrammeerd. U vindt deze taxitelefoon in de centrale hal (locaties Goes en Vlissingen).

 

In het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis bevinden zich geen openbare telefooncellen meer. U mag in het ziekenhuis met uw mobiele telefoon in de hal en op de gangen bellen. Een taxi kunt u bellen met de speciale taxitelefoon in de centrale hal (Goes en Vlissingen). Mocht u hiermee een probleem hebben, richt u dan tot de Receptie in de hal.

 

Locatie Goes heeft 2 parkeerterreinen. Als u richting de hoofdingang rijdt, kunt u voorbij de slagboom zowel links als rechts uw auto parkeren. Hier geldt betaald parkeren. Rijdt u binnen 30 minuten weer uit is parkeren gratis, wel uw kaart activeren in de betaalautomaat. Betaald parkeren geldt voor iedereen, hierop zijn geen uitzonderingen. De betaalautomaten staan buiten op het terrein, vlakbij de fietsenstalling.

U kunt ook een weekkaart (9 euro) of een dagkaart (4 euro) kopen. Met de weekkaart kunt u 7 dagen onbeperkt in- en uitrijden en de kaart is tevens overdraagbaar (de kaart is dus niet aan een voertuig of persoon gebonden). Daarnaast is er een dagkaart voor 4 euro beschikbaar voor mensen die op 1 dag meerdere keren in Goes zijn. Beide kaarten kunnen op de betaalautomaat worden aangeschaft.

 

Tarief:

Binnen 30 minuten uitrijden € 0,00

31 tot 60 minuten € 1,00

Vervolgens per 60 minuten € 1,00

Maximaal dagtarief € 4,00

 

Locatie Vlissingen heeft 3 parkeerterreinen, P1: ingang voorzijde aan de Koudekerkseweg (momenteel gesloten), P2: ingang achterzijde aan de Sottegemstraat en P3: ingang achterzijde aan de Joost de Moorstraat. Vanaf P2 kunt u doorsteken naar P3.

 

Het is mogelijk om elektrische auto’s op te laden op het parkeerterrein bij het ADRZ in Goes. Er zijn twee laadpalen met ieder twee aansluitingen. De laadpalen staan op het voorterrein bij het nieuwe Nucleaire Centrum (na slagbomen het linker parkeerterrein nemen). Het opladen kost € 0,28 per KWh. Er wordt afgerekend via de betaalpas die gebruikers van elektrische auto’s in hun bezit hebben.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.