Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Coronacheck

Bij Adrz bieden we veilige en kwalitatief uitstekende zorg op al onze locaties. Om deze veilige en goede zorg te kunnen garanderen, is het belangrijk dat we zo min mogelijk mensen op onze locaties ontvangen die daar niet per se moeten zijn.

Daarom vragen we mensen zonder begeleiding naar een afspraak te komen (als dit medisch mogelijk is) en bezoek zoveel mogelijk te beperken. Zo houden we het risico, dat mensen die mogelijk besmet zijn met het coronavirus (COVID-19) onze locaties bezoeken zo klein mogelijk.

Komt u toch bij een van onze locaties, dan vragen we u na te gaan of er een kans bestaat dat u besmet bent met het coronavirus (COVID-19). Als u één van de onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan vragen we u om niet naar Adrz te komen. Heeft u een afspraak, neem dan contact op met ons op via 088 125 00 00. U kiest voor optie 2.

  • Heeft u respiratoire klachten (verkouden, hoesten, keelpijn, kortademigheid)?
  • Heeft u meer dan 38 graden koorts?
  • Heeft u diarree/bovenbuikklachten?
  • Heeft u griepverschijnselen?
  • Heeft u smaak-/ reukverlies?
  • Heeft u een van de bovenstaande klachten tot 72 uur voor het bezoek gehad?
  • Verblijft u op advies van de GGD in thuisquarantaine vanwege contact met een COVID-19 positieve persoon (huisgenoot of ander nauw contact)?

LET OP! Het gaat om klachten die u meer dan normaal ervaart of die niet gerelateerd zijn aan een eventuele aandoening of behandeling.

U kunt uit laten sluiten dat u, op het moment dat u klachten ervaart, besmet bent met het coronavirus (COVID-19) door u te laten testen. Dat kan op de COVID-testlocaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Voor het maken van een afspraak belt u het landelijk telefoonnummer van de GGD 0800 – 1202.