Logeren (rooming in)

Wanneer uw kind opgenomen wordt, is het niet zo dat u alle zorg uit handen hoeft te geven. Tijdens het verblijf van uw kind in het ziekenhuis bent u als ouder dag en nacht van harte welkom. Dit geldt ook wanneer uw kind geïsoleerd verpleegd moet worden. Wij bieden daarom de mogelijkheid aan om één van de ouders bij uw kind in het ziekenhuis te laten slapen. U slaapt dan op een opklapbed in de kamer bij uw kind. Bij dagbehandelingen kunt u gedurende de opname op de afdeling bij u kind (ver-) blijven.

 

Overnachten bij uw kind is kosteloos. U krijgt tevens een ontbijt aangeboden via de broodbuffetkar die ’s morgens langs de kamers rijdt.

Voor middag- en avondeten vragen wij u echter zelf te zorgen. Een warme maaltijd  kunt u kopen in het personeelsrestaurant op de eerste verdieping.

 

Er is ook een winkeltje in de centrale hal op de begane grond, waar behalve broodjes en maaltijden ook tijdschriften en dergelijke te koop zijn.

 

Voor uzelf neemt u bij rooming-in mee:
  • een kleine hoeveelheid contant geld of een chipknip voor het kopen van maaltijden in winkel en/of restaurant;
  • een boek, tijdschrift of ander tijdverdrijf voor uzelf;
  • uw toiletbenodigdheden;
  • nachtkleding, badjas, pantoffels/doucheslippers;
  • andere persoonlijke spullen die u nodig heeft.

 

Een handdoek en washand kunt u van het ziekenhuis gebruiken.

  

U kunt op de meeste plaatsen in ons ziekenhuis gebruik maken van uw mobiele telefoon, computer of tablet. Het ziekenhuis beschikt over WIFI. Het ziekenhuis is echter niet aansprakelijk voor verlies of schade aan deze apparaten. U dient uw telefoon, computer, tablet dan ook altijd zo te bewaren en op te bergen dat deze niet kunnen vallen of beschadigen bij uw zorg of verpleging, zoals bedden opmaken, schoonmaak van de kamer, en dergelijke.

 

Echt waardevolle spullen en dure sieraden laat u altijd het beste thuis.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.