Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Uw afspraak

Hieronder vindt u informatie over uw bezoek aan de polikliniek. Door op de rechter links te klikken, vindt u snel de informatie die u zoekt.

Kom zonder begeleiding naar uw afspraak

Wij vragen iedereen die een afspraak heeft op één van onze locaties alleen te komen. Begeleiding is alleen toegestaan als dat medisch noodzakelijk is. Wij vragen u alleen te komen (dus ook geen kinderen mee te nemen), omdat wij de kans op besmetting met het coronavirus (COVID-19) zo klein mogelijk willen houden. Op die manier kunnen we veilige zorg aanbieden. Dit is ook de reden dat maar één bezoeker per patiënt is toegestaan per dag en op een vast tijdstip.

Mondneusmasker verplicht

Bij Adrz bent u verplicht een medisch mondneusmasker te dragen. Faceshields en andere plastic maskers zijn bij Adrz niet toegestaan. Heeft u een afspraak in het ziekenhuis en bent u niet instaat een medisch mondneusmasker te dragen, neem dan voor uw bezoek contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@adrz.nl. U vermeldt in deze e-mail uw naam, geboortedatum, datum en tijdstip van de afspraak, de afdeling waar u een afspraak heeft en de reden waarom u niet in staat bent een medisch mondneusmasker te dragen. Samen zoeken we graag naar een oplossing. Komt u op bezoek en kunt of wilt u geen medisch mondneusmasker dragen, dan vragen we u huiswaarts te gaan.

Maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig

We vragen u maximaal 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn.

Houd 1,5 meter afstand

Bij Adrz houden we 1,5 meter afstand, desinfecteren we onze handen, schudden we geen handen en hoesten we in onze elleboog.