Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Uw afspraak

Hieronder vindt u informatie over uw bezoek aan de polikliniek. Door op de rechter links te klikken, vindt u snel de informatie die u zoekt.

Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak

We vragen u zoveel mogelijk alleen te komen naar een afspraak en bezoek zoveel mogelijk te beperken. Zo houden we het risico dat mensen die mogelijk besmet zijn met het coronavirus (COVID-19) op onze locaties bezoeken zo klein mogelijk.

Mondneusmasker

Op onze locaties dragen we alleen een mondneusmasker als voor uw onderzoek of behandeling het houden van 1,5 meter afstand niet mogelijk is. Faceshields en andere plastic maskers zijn bij Adrz niet toegestaan. Heeft u een afspraak in het ziekenhuis en bent u niet in staat een medisch mondneusmasker te dragen, neem dan voor uw bezoek contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@adrz.nl. U vermeldt in deze e-mail uw naam, geboortedatum, datum en tijdstip van de afspraak, de afdeling waar u een afspraak heeft en de reden waarom u niet in staat bent een medisch mondneusmasker te dragen. Samen zoeken we graag naar een oplossing.

Maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig

We vragen u maximaal 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn.

Houd 1,5 meter afstand

Bij Adrz houden we 1,5 meter afstand, desinfecteren we onze handen, schudden we geen handen en hoesten we in onze elleboog.