website
vaderKind

ADRZ ontvangt drie onderscheidingen

Het ADRZ heeft DICA-spotlight awards gewonnen voor darmkankerchirurgie (zowel voor de endeldarm als dikke darm) en aortachirurgie. Ons ziekenhuis behoort met darmkankerchirurgie bij de 10% best presterende ziekenhuizen van Nederland. Voor aortachirurgie behoort het ADRZ bij de 25% best presterende ziekenhuizen.

 

Voor de behandeling van dikke darm kanker behoorde het ADRZ in 2015 reeds tot de 25% best presterende ziekenhuizen; in 2016 is zij voor de endeldarmkanker én dikke darm kanker gestegen naar de 10% best presterende ziekenhuizen van Nederland. De derde award ontving zij voor de aorta (grote lichaamsslagader) operaties, waarmee het ADRZ ook reeds tot de 25% best presterende ziekenhuizen van Nederland behoort.

 

DICA, de initiatiefnemer van de spotlight awards, maakt de kwaliteit van zorg inzichtelijk met betrouwbare vergelijkingen en analyses. Hierbij werken ze samen met dokters, patiënten en zorgverzekeraars. Bij het uitreiken van de DICA-spotlight awards waren behandelresultaten als lage sterfte, weinig complicaties en weinig heropname bepalend.

 

Het ADRZ is trots op de behaalde resultaten.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.