website
vaderKind

ADRZ ontvangt NIAZ-accreditatie

Het ADRZ heeft de ziekenhuisbrede NIAZ-accreditatie is nu ook officieel in huis. Tijdens een sfeervolle kerstbijeenkomst op donderdag 22 december heeft NIAZ-directeur Kees van Dun het certificaat overhandigd aan Claudia Brandenburg, voorzitter van de Raad van Bestuur van het ADRZ.

 

Van Dun was vol lof over de inspanningen die het auditteam in het ADRZ aantrof. ,,Het ADRZ heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt’’, zei hij. ,,Het NIAZ heeft vertrouwen in het ADRZ. Dat blijkt ook uit het feit dat we zo snel na de audit tot een besluit zijn gekomen. Dat is nooit eerder zo snel gebeurd. Groot respect. Jullie voldoen aan de 3 V’s die de NIAZ van ziekenhuizen verlangt: Veilig, Verantwoord en er is een Verbetercultuur aanwezig.’’

 

 

Claudia Brandenburg zei dat iedereen in het ADRZ hard heeft gewerkt om dit resultaat te behalen. ,,Jullie hebben het echt verdiend. Ik ben er enorm trots op.’’ Zij wees op de vele positieve zaken die dit jaar naast de accreditatie in gang zijn gezet, zoals het Centrum voor Nucleaire Geneeskunde, de renovatie van Vlissingen, de ingrijpende vernieuwing van de entree van Goes en de start van de bouw van het OK-complex.