website
vaderKind

Voorlichtingsbijeenkomst: Voeding en MS

Voeding en MS: wat kan er anders?

Op zaterdag 1 juli organiseert MS-Anders samen met Marja Schrier, MS-verpleegkundige, van 10.30 tot 12.30 uur een voorlichting over Multiple Sclerose & voeding.

 

Diëtiste Marian Noordam, werkzaam bij MS-Anders, is expert in voedselallergie en –intolerantie. Ze is gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding maar heeft vooral veel ervaring met MS. Zij legt in haar lezing uit hoe voeding je ook vitaal kan maken. Verder geeft Marian tips die het makkelijker maken, daarna is er voldoende gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen.

 

Multiple Sclerose is een verraderlijke, slopende ziekte. Het tast het centrale zenuwstelsel voorgoed aan en maakt dat functies in het lichaam en hoofd onvoorspelbaar worden. Medicatie die MS geneest, is er niet. Daarom kiest

MS-Anders invalshoeken die niet voor de hand liggen, maar die wel kunnen helpen. Bijvoorbeeld met deze voorlichtingsochtend over voeding bij MS.

 

Mensen met MS en hun partners zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom. Benut deze unieke kans om gratis voedingsadvies te krijgen, afgestemd op je dagelijks leven met MS.

 

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via mknol@ms-anders.nl of bel (020) 611 66 66.