website
vaderKind

Vanaf woensdag 11 oktober mag het ADRZ zich officieel een ‘Seniorvriendelijk’ ziekenhuis noemen. Het keurmerk ‘Seniorvriendelijk’ is een initiatief van de gezamenlijke ouderenbonden, met KBO-PCOB als voortrekker. Ziekenhuizen die de organisatie van zorg hebben aangepast aan de wensen en behoeften van kwetsbare ouderen kunnen het keurmerk behalen. ADRZ is er daar nu één van. Met het behalen van dit keurmerk, heeft het ziekenhuis alle mogelijke keurmerken behaald, die als algemeen ziekenhuis behaald kunnen worden.

 


 

Dinsdag kan het poliklinisch ok-programma (een operatie zonder opname van de patiënt) en de dagbehandeling (die geen operatiekamer nodig hebben) in Vlissingen weer plaatsvinden. De verwachting is dat het operatieprogramma, waar wel een opname uit voort komt, vanaf woensdag weer kan worden opgestart. Voor morgen worden vijf operaties die in Vlissingen zouden plaatsvinden, verzet naar een andere datum. De rest wordt opgevangen in Goes en/of Zierikzee. Hierover neemt het ADRZ zelf contact op met de patiënten.


Geplande operaties worden verplaatst.

In het weekend heeft een lekkage plaatsgevonden bij Stichting Buurtzorg Nederland, in hetzelfde pand waar ADRZ ruimte huurt, aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. Door een gesprongen waterleiding, is de kliniek niet beschikbaar en kunnen patiënten niet worden opgenomen. Het ADRZ heeft daarom besloten het operatieprogramma voor maandag in Vlissingen af te gelasten.

De geplande operaties worden zo veel mogelijk, in overleg met de patiënten, verplaatst naar beschikbare andere locaties of naar een andere datum.


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.