website
vaderKind

In het ADRZ spannen wij ons tot het uiterste in om u zo gastvrij mogelijk te ontvangen. Wij bieden u kwalitatief goede en betrouwbare zorg. Om een veilige omgeving voor u én onze medewerkers zoveel mogelijk te garanderen zijn huisregels opgesteld.


Het ADRZ organiseert op woensdag 18 oktober 2017, in samenwerking met Revant, het Symposium Borstkanker met het thema 'Borstkanker? Niet alleen, maar samen!'. Het symposium vindt plaats van 10.00 tot 13.30 uur bij Revant, Revalidatiecentrum Lindenhof in Goes. Meer informatie vindt u via www.adrz.nl/borstkankersymposium.


Op zaterdag 18 maart zette het ADRZ, locatie Goes, de deuren open voor bezoekers tijdens de landelijke Open Dag Zorg & Welzijn. Met dank aan alle deelnemende afdelingen, hebben zo’n 1100 belangstellenden een kijkje genomen in het ziekenhuis.


In het Centrum Seksueel geweld (CSG) wordt de zorg voor slachtoffers in Zeeland voortaan beter op elkaar afgestemd en kan sneller hulp worden ingeschakeld. Het CSG is een landelijk initiatief, dat dankzij inspanningen van onder meer het ADRZ en Emergis en de Gemeenten van Zeeland straks ook in Zeeland is vertegenwoordigd. 


Het ADRZ is een overeenkomst aangegaan met het Prinses Máxima Centrum over kinderoncologie. Het zogeheten shared care concept houdt in dat de complexe kinderoncologische zorg geconcentreerd wordt in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht en de minder complexe delen van de zorg dichtbij huis plaats kunnen vinden. Deze zorg in shared care ziekenhuizen, verspreid over het gehele land, vindt plaats onder regie van het Prinses Máxima Centrum.