Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Inschrijven voor het symposium Over de grens

Van 6 tot en met 8 februari 2020 organiseren wij een symposium met Adrz-specialisten en Zeeuwse huisartsen in Brussel. Het doel is om tijdens verschillende workshops van gedachten te wisselen over onderwerpen die ons beide bezighouden en elkaar daarnaast op informele wijze beter te leren kennen. We hopen, door samen over de grens van ons vakgebied te kijken, een mooie basis te kunnen leggen voor het uitwerken van daar uitgewisselde ideeën in de toekomst. Bent u er ook bij?

We hebben gekozen voor workshops met betrekking tot de acute zorg, denk daarbij aan de samenwerking tussen de SEH en HAP, pijn op de borst, acute urologie en ICT. Daarnaast willen we op het gebied van chronische zorg met elkaar kijken naar GE-chirurgie, OSAS, Osteoporose en Orthopedie.

Er is plaats voor 30 huisartsen en 25 specialisten. Voor beide beroepsgroepen wordt accreditatie aangevraagd. De kosten voor het symposium bedragen € 620,- per persoon. We hanteren het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe, dus wees er snel bij. Na inschrijving volgt een factuur. De inschrijving is definitief als de factuur is betaald. We vertrekken gezamenlijk vanuit Goes met de bus richting Brussel.

We hopen u op 6 februari welkom te heten.

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@adrz.nl.