website
header04
header02
header03

Voor up-to-date informatie over het Openbaar Vervoer naar al onze locaties verwijzen wij u naar www.9292ov.nl of bel 0900-9292.

 

Pendelbus

Er rijdt, naast de reguliere busverbinding, een extra pendelbus van het station in Goes naar Emergis, Revant Lindenhof en het ADRZ. De pendelbus, die plaats biedt aan acht personen, rijdt elk halfuur op maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. ’s Avonds en in het weekeinde kan een beroep worden gedaan op de haltetaxi. Reizigers die gebruikmaken van de extra pendelbus kunnen met de OV-chipkaart betalen of een los vervoerbewijs kopen bij de buschauffeur. Het gebruikelijke OV-tarief is van toepassing.

 

Zonetaxi vanaf NS station naar ADRZ in Goes
Om gebruik te kunnen maken van NS Zonetaxi dient men zich eenmalig te registreren (www.ns.nl). Minimaal een half uur van tevoren kan de NS Zonetaxi worden besteld via www.ns.nl/zonetaxi en bij aankomst op het station staat deze klaar. De reiziger kan de NS Zonetaxi vinden bij de speciale standplaats bij het station, te herkennen aan een taxizuil met het logo van NS Zonetaxi.
NS Zonetaxi werkt op basis van zones met een helder en aantrekkelijk zonetarief. Dit tarief bestaat uit het opstaptarief van € 3,- plus het zonetarief van € 3,- per zone. Een zone is 2 kilometer. 
Voor 1 zone (tot 2 km) betaalt u dus € 6
Voor 2 zones (tot 4 km) betaalt u € 9
Voor 3 zones (tot 6 km) betaalt u € 12.

 

Haltetaxi (met gebruikerspas):

  • 5 uur tevoren bestellen, via 088-2358000
  • Men heeft een gebruikerspas nodig, pas is aan te vragen middels telefoon of internet
  • Betaling kan op rekening of contant, met OV-kaart is niet mogelijk
  • Tijden ma tm vr 07.00 - 23.00 uur, zaterdag 08.00 – 23.00 zondag 09.00 – 23.00
  • Meer info op zeeland.nl/haltetaxi

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.