website
header04
header02
header03

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT)

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) verricht tandheelkundige behandelingen bij mensen die niet bij de eigen tandarts geholpen kunnen worden. Er zijn verschillende redenen waarom uw tandarts u doorstuurt naar het CBT. Mensen die kokhalsneigingen hebben of extreem angstig zijn, alsook verstandelijk gehandicapten, kunnen hier tandheelkundige behandelingen onder narcose ondergaan. Specifieke problemen na een ongeval of na uitgebreide chirurgie ten gevolge van ziektes in of om de mond kunnen ook reden zijn om naar het CBT te gaan. Tot slot kan het CBT behulpzaam zijn bij het maken van moeilijke gebitsprotheses, al dan niet op implantaten (kunstwortels), en kroon- en brugconstructies op implantaten.

 

In het CBT werken vier tandartsen. Deze tandartsen hebben elk hun eigen specialisatie binnen de tandheelkunde. Voor behandeling in het CBT heeft u altijd een verwijzing van een (tand)arts nodig. Na behandeling bij het CBT blijft u weer onder controle bij uw eigen tandarts.

 

Wanneer behandeling onder narcose moet plaatsvinden wordt de narcose door onze anesthesiologen (arts gespecialiseerd in het toedienen van narcose) toegediend.

 

Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde is gevestigd in het Medisch Welness Centrum Zeeland (MWCZ), Piet Heinstraat 41 te 4461 GL Goes.

 

Centrum Bijzondere Tandheelkunde - Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0118 - 425522, tussen 8.00-12.00 uur.

 

 

Links

Kaakchirurgie

www.mwcz.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.