website
header04
header02
header03

Dienst Geestelijke Verzorging

Als u in het ziekenhuis bent opgenomen, kan er veel op u af komen. Een opname kan betekenen dat er veel tijd is om na te denken: over de kwetsbaarheid van uw bestaan, over leven en dood, over verleden en toekomst, of over uw relaties met anderen. Misschien wilt u daar eens over praten. Zoekt u dan gerust contact met de geestelijk verzorger van uw afdeling. Zij willen voor u, uw familie of vrienden, gesprekspartner zijn. Ongeacht uw geloof of levensovertuiging.

 

Contact

Vaak nemen onze geestelijk verzorgers zelf initiatief om patiënten te bezoeken, in overleg met de verpleging. U kunt ook zelf aangeven een van hen te willen spreken. Dat kan via de verpleging of rechtstreeks via de volgende telefoonnummers van de Dienst Geestelijke Verzorging (DGV):

 

lds Jeannette van den Beukel, telefoon 0113-234016, mw Marianne Zandbergen, telefoon 0113-234017, mw Marjolein van Roekel-Lambregts, telefoon 0113-234031.

 

Kerkdiensten

Iedere zondag is er op de locatie Goes een kerkdienst van 10.00 tot 10.30 uur. Deze dienst vindt plaats in zaal 60, op de eerste verdieping. U bent van harte welkom, alleen of samen met uw familie of vrienden. Op vrijdagmiddag wordt u door vrijwilligers uitgenodigd voor de dienst en zij bieden u op zondag graag een helpende hand om u naar de dienst te begeleiden. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie of thee te drinken.

 

Bekijk hier het overzicht van de kerkdiensten en voorgangers 2018.

 

Stiltecentrum

In de hal op de eerste verdieping, locatie Goes, is een stilteruimte. Deze ruimte is dag en nacht geopend. U kunt zich daar in alle rust terugtrekken wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.