website
header04
header02
header03

Gipskamer

De gipskamer maakt onderdeel uit van de polikliniek Chirurgie. Hierbinnen werken gipsverbandmeesters. Op de gipskamer worden patiënten behandeld van diverse specialismen, zoals Chirurgie, Orthopedie en Plastische chirurgie.

 

 

Bij de gipskamer behandelen de gipsverbandmeesters patiënten met aandoeningen aan botten, gewrichten, spieren en/of pezen. De behandeling kan met gips zijn of met corrigerende/ ondersteunende gipsproducten zoals een korset of polsbrace.

 

Kosten gipsproducten

Op uw verzoek of dat van uw behandelend arts  verstrekken wij regelmatig extra producten. Bijvoorbeeld een tweede polsbrace om te sporten of om te wassen. Extra producten werden tot nu toe kosteloos verstrekt. Per 6 juni is deze situatie veranderd en brengen wij deze extra producten bij u in rekening.

Dit geldt ook voor producten die voorgeschreven worden door uw huisarts, zonder tussenkomst van de medisch specialist. Deze producten brengen wij nu bij u in rekening.

De (extra) verstrekte producten van de gipskamer rekent u in het ziekenhuis  direct af per pin. Met uw betaalbewijs krijgt u de producten van de gipskamer mee.

Om te weten of  het product voor vergoeding in aanmerking komt, adviseren wij u om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Als het product vergoed wordt, kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Kosten voor gipsproducten (€)
 
Orthese hand en/of pols 11,58
Orthese rug en/of nek 37,36
Orthese knie 52,80
Orthese enkel en/of voet 24,85
Orthese algemeen 55,00

    
            

 

 

 

Het zelf maken van foto's of filmopnames op de Gipskamer is alleen toegestaan met toestemming van het personeel.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.