website
header04
header02
header03

HIV-behandelcentrum

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis beschikt als enige in Zeeland over een door de overheid erkend Hiv-behandelcentrum. Patiënten uit heel Zeeland kunnen hier terecht voor de behandeling van Hiv. Het ADRZ werkt hierbij nauw samen met het Erasmus MC in Rotterdam. Ons Hiv-behandelcentrum kent geen wachttijden. Wij hechten in onze zorg veel waarde aan uw privacy en aan persoonlijk contact.

 

Behandelteam

Ons behandelteam bestaat uit dhr. M. van den Berge, internist-infectioloog, mw. A. Stegeman, internist en twee verpleegkundig consulenten: mw. S. Baas en mw. L. Hage. De verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in infectieziektes, waaronder Hiv. Zij geven voorlichting en begeleiding.

 

 

De spreekuren van de artsen worden gehouden in samenwerking met een infectieconsulente. Zij zijn ook bereikbaar via de mail: internegeneeskunde.infectieconsulent@adrz.nl 

 

Privacy

Ons Hiv-behandelcentrum kent geen specifiek Hiv-spreekuur. Wij maken voor u een afspraak op de polikliniek Interne Geneeskunde op een algemeen spreekuur, zodat u in alle privacy voor een Hiv-infectie behandeld kunt worden.

 

Kwaliteit van zorg

Wij houden ons aan de Nederlandse en internationale richtlijnen voor de behandeling van Hiv/aids. Regelmatig bezoeken onze internisten en verpleegkundig consulenten landelijke en internationale congressen, nascholingen en cursussen om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van de Hiv-behandeling.

 

Links

www.hivvereniging.nl.

www.soaaids.nl

www.aidsfonds.nl

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.