website
header04
header02
header03

Medische Microbiologie en Immunologie

Het laboratorium voor Medische Microbiologie en Immunologie (MMI) is het centraal laboratorium voor Noord- en Midden Zeeland dat onderzoeken verricht op het gebied van infectieziekten en immuunafwijkingen.

Dit laboratorium is ervaren in het opsporen van bacteriën, schimmels, parasieten en virussen met de meest adequate technieken zoals kweek, moleculaire onderzoeken en serologie.

 

Prestigieus internationaal keurmerk voor MMI

Het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Immunologie (LMMI) van het ADRZ heeft een prestigieus internationaal keurmerk voor medische laboratoria verkregen. De Raad voor Accreditatie, die het certificaat heeft toegekend, stelt dat het laboratorium zorgvuldig omgaat met de toevertrouwde lichaamsmaterialen en een kwaliteitssysteem heeft dat regelmatig wordt getoetst. Hierdoor zijn patiënten en zorgverzekeraars blijvend verzekerd van hoge kwaliteit.

"We zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat”, aldus dr. Bram Diederen, hoofd LMMI. Het laboratorium in Goes is een van de eerste Medische Microbiologische en Immunologische laboratoria die een accreditatie volgens de ISO normering ontvangen. Diederen: "Nu is het zaak het huidige hoge niveau te handhaven en in overeenstemming met de nieuwe visie voor het laboratorium nieuwe technieken en testen snel te herintroduceren op het lab, op eenzelfde hoog niveau. Ik heb daar met de huidige medewerkers en steun voor investeringen door de Raad van Bestuur van het ADRZ alle vertrouwen in.”

 

Meer informatie over het MMI via onderstaande link.

 

Het MMI is bereikbaar via telefoonnummer 0113 - 234960.

 

Links

www.mmilab.nl  

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.