website
strand
zeelandBrug
vaderKind

Wonen in Zeeland

Als je bij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis komt werken, betekent dit misschien ook dat je wilt verhuizen naar Zeeland. Dat is lang zo gek nog niet. Wie al in Zeeland woont kent de pluspunten en zal deze alleen maar bevestigen.

 

Zeeland is bij uitstek geschikt voor mensen die de haast en drukte van de drukke stad willen ontvluchten of hun kinderen niet in een drukke stad willen laten opgroeien. Ruimte, water, strand en gezelligheid zijn begrippen die Zeeland allemaal waar maakt. Huizenprijzen liggen in Zeeland een stuk lager dan in de rest van het land en files komen zelden voor. ’s Zomers hoef je niet ver te reizen voor een verkoelend strand en voor de watersporters onder ons is er altijd wel een gelegenheid in de buurt. Ga je er graag een dagje op uit buiten de provincie? Grote steden als Antwerpen, Breda en Rotterdam zijn prima aan te rijden vanuit Zeeland.

 

De steden Vlissingen, Middelburg en Goes bieden genoeg mogelijkheden tot (cultureel) vermaak voor jong en oud. Vlissingen heeft als grote trekpleisters de boulevard met strand, een overdekt winkelcentrum en er wordt jaarlijks het internationale filmfestival Film by the Sea georganiseerd. Middelburg biedt familiepretpark Mini Mundi en één van de mooiste stadhuizen van Nederland en in Goes kun je onder andere terecht voor een subtropisch zwembad en een grote (overdekte) speeltuin. Zowel in Middelburg als in Goes vind je ook een golfbaan met respectievelijk 9 en 18 holes.