Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Samen sterk in sportzorg

Bijeenkomst Adrz Sportkliniek, voor fysiotherapeuten en huisartsen geaccrediteerd met 5 punten

 

Hierbij nodigen wij je uit voor onze jaarlijkse bijeenkomst van de Adrz-Sportkliniek. Je kunt deze keer luisteren naar een aantal vooraanstaande sprekers en drie workshops bijwonen op het gebied van sportzorg.

Bijeenkomst Adrz Sportkliniek

 • Wanneer:           Vrijdag 22 november van 12:30 – 18:30 uur (inloop en aanmelden tussen 12.30 en 13.00 uur
 • Doelgroep:        Huisartsen / Fysiotherapeuten
 • Locatie:              Basic Fit Middelburg – Podium 9 Middelburg (ZEP-Terrein) ingang Personal Fysio
 • Tijd:                    13:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
 • Kosten:               € 100,-

Sprekers:

 • Udo Gundlach is een orthopedisch chirurg – traumatoloog gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische problemen van de voet, enkel en heup. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de traumatologie, een onderwerp waarin hij veel ervaring heeft opgedaan gedurende zijn werkzaamheden in Banjul Gambia en waarin hij les geeft vanuit zijn rol als ATLS-instructeur. Tevens heeft hij in het Royal Orthopedic Hospital in Birmingham de grenzen van zijn kennis en kunde in de orthopedische oncologie verlegd. Udo spreekt over een onderwerp waar hij zich dagelijks mee bezighoudt: liesklachten bij sporters.
 • Jaap Luttjeboer werkt bijna 6 jaar als orthopedisch chirurg-traumatoloog in Adrz. Zijn aandachtsgebieden zijn kniechirurgie, sportletsels en traumatologie. Hij heeft mede de Adrz Sportkliniek opgericht en is daar momenteel medisch coördinator. Hij vertelt 22 november over de patella(knieschijf), een van de belangrijkste schakels van de knie. Hierbij richt hij zich dan voornamelijk op blessures en letsels van de patella, die we bij kinderen en volwassenen tijdens (en na) de sport kunnen tegenkomen. De behandelstrategieën van deze blessures/letsels komen hierbij ook aan bod.
 • Nathan Traas is fysiotherapeut en E-Health developer. Zijn blessures te voorkomen door ze te voorspellen? Het product FytekPro kan door het tijdig signaleren van risico factoren sporters op tijd waarschuwen wanneer ze meer risico op blessures lopen. In deze presentatie laat hij zien welke zaken hiervoor gebruikt kunnen worden.

Workshopleiders:

 • Anne van Veghel is sportarts, studeerde in 2011 af in Utrecht en werkte sindsdien in Roosendaal en, met een korte onderbreking, weer in Goes. Daar werkt zij ongeveer eens per 2-3 weken op de sportpoli van het Adrz.Tijdens de workshop bespreekt zij de zin en onzin van inspanningstesten en wat je er mee kan voor sporters. Helaas is het op de locatie niet mogelijk om een test uit te voeren, maar er zijn voldoende casussen voor handen om mee aan de slag te gaan.
 • Christian Muller is sportfysiotherapeut met een extra interesse in patellofemorale pijn. Deze veel voorkomende sportblessure kan soms verassend hardnekkig zijn. Welke interventie(s) vind jij het meest waardevol? Durf jij jouw recept uit te wisselen met je collega’s? Laten we proeven van elkaars keukengeheimen! Zijn onze huisgemaakte recepten beter dan het kookboek van de wetenschap?’
 • Anton Engels is sinds 1995 intensief met core-stability bezig. In de afgelopen 25 jaren heeft hij met inspiratie door vele mensen een eigen innovatieve visie ontwikkeld. Hij deelt tijdens deze unieke workshop de eerste keer zijn visie met professionals. Na een theoretische uitleg over de visie gaan deelnemers praktisch aan de slag. Na deze workshop zal je training in relatie tot stabiliteit en functionaliteit veranderen.

Schrijf je snel in via deze link om zeker te zijn van je deelname.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De inschrijving vindt plaats op volgorde van betaling.Indien de betaling goed is voltooid, ontvang je een bevestiging. Je kunt het geld overmaken naar Rekeningnummer NL15 RABO 0147 1137 68 t.n.v. A. Engels, Join2train o.v.v. Bijeenkomst Adrz Sportkliniek

Accreditatie:          KNGF / Keurmerk is aangevraagd voor Algemeen register.
Meer informatie:   Voor vragen kun je mailen naar info@fysiotherapiezeeland.nl.