Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Na zijn studie in Rotterdam tot internist en intensivist heeft de heer F. Waltman in Maastricht gewerkt voor hij in 1992 naar het toenmalige Oosterscheldeziekenhuis kwam, inmiddels Adrz. Hij heeft de Intensive Care voor de regio op de kaart gezet en is gestart met de groei naar een Intensive Care niveau 2. Als allround internist is hij een ervaren endoscopist waarbij hij kwetsbare en kritisch zieke patiënten kan onderzoeken met een gastroscopie of coloscopie. Hij heeft ook bestuurlijke ervaring en heeft steeds een grote aandacht voor de basis en oorzaak van ernstige pathologie.

In de groei naar onze Intensive Care niveau 2 is het duidelijk dat we samen meer bereiken

‘Als allround internist heb ik steeds het belang gezien van een goede diagnose en van het uitwerken van diagnostische vraagstukken. Daarbij is persoonlijk contact met de patiënt erg belangrijk. In de groei naar onze Intensive Care niveau 2 is het duidelijk dat we samen meer bereiken en dat de evolutie van de zorg nooit stilstaat. Ik vind het fijn om mijn ervaring in dit enthousiaste team te kunnen delen!’