Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

De heer Luc Oosterbosch studeerde af als arts aan de Universiteit Antwerpen in 1992. Zijn opleiding in de maag-, darm- en leverziekten volgde hij voor een deel in de Mayo Clinics in de VS en voltooide hij in 1998 aan de Université Catholique de Louvain te Brussel met bijzondere bekwaamheid in endoscopie van de galwegen. Zijn brede interesses weerspiegelen zich in publicaties in gerenommeerde internationale vakbladen. Een groot deel van zijn activiteit brengt de heer Oosterbosch vervolgens door in een privékliniek in Brussel waar beschikbaarheid, patiënt-vriendelijkheid en kundigheid hoog in het vaandel staan. Sinds 2016 heeft Oosterbosch zich aangesloten bij het MDL-team van Adrz. Bij Adrz verricht hij klinisch, poliklinische en endoscopisch werk verdeeld over de verschillende sites.

Het is mijn ambitie de positieve dynamiek hier verder vooruit te stuwen

‘Ik vind bij Adrz een hechte club van gemotiveerde medewerkers in een mooi uitgebouwde dienst waar het aangenaam werken is. Mijn ambitie is deze positieve dynamiek verder vooruit te stuwen en goed bestuur van Adrz mee te ondersteunen. Ik vind steeds weer nieuwe uitdagingen om samenwerking te versterken.’