Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

De heer Konstantopoulos is afkomstig uit Griekenland en is vanaf augustus 2016 werkzaam bij Adrz. Hij deed zijn studie medicijnen op de Ovidius University in Constanta van 1994 tot 2000. Hij sloot deze studie af als eerste in zijn serie van 133 studenten. Na het afronden van zijn studie werkte hij één jaar als arts het Griekse Pentagon. Zijn internistenopleiding deed hij in A Dept of Internal Medicine Thriasio GHA Ziekenhuis in Athene, van 2005 tot 2007, gevolgd door de opleiding tot MDL-arts (gastro-eneroloog), in A Dept of Gastrenterologie en Hepatologie Evangelismos GHA Ziekenhuis eveneens in Athene, van 2008 tot 2012. Daarna heeft hij tot zijn komst naar Nederland 4 jaar in zijn privépraktijk en in privéziekenhuis Mediterraneo in Glyfada gewerkt. Hij is lid van de Griekse en Europese Gastroenterologie Society.

Tijdige opsporing van ziekten zoals darmkanker is voor mij erg belangrijk

‘De oude Grieken zeiden al dat voorkomen beter is dan genezen. Tijdige opsporing van ziekten zoals darmkanker is voor mij erg belangrijk. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige gezondheidsdiensten in Zeeland.’