Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Aandachtsgebieden

  • Geven van adviezen na een schouder, heup, knie of enkel operatie en helpen met de start bij het mobiliseren na de operatie
  • Sportblessures aan de onderste extremiteit waaronder revalidatie van de voorste kruisband

Over Stephanie Boot

Stephanie Boot is vanaf 2015 algemeen fysiotherapeut en heeft van november 2015 t/m maart 2020 gewerkt bij ‘De Fyzieo’. Ze is sinds april 2020 werkzaam bij Adrz in Goes en veel actief op de afdeling Heelkunde. Ze geeft patiënten adviezen over de revalidatie na bijvoorbeeld schouder-, heup-, knie- en enkeloperaties en helpt de patiënt bij het opnieuw mobiliseren. In juli 2019 is ze afgestudeerd voor de Master Sportfysiotherapie in Rotterdam. Voor de fysiotherapie opleidingen heeft ze de MBO- opleiding Sport- en beweging coördinator CIOS met profielen Fitnessinstructeur A, B en C inclusief personal training, sportmassage en aerobicsinstructeur gevolgd. Ze volgde de cursussen BLS en reanimatie en het medical taping concept voor fysiotherapeuten. Stephanie biedt een luisterend oor en houdt van een gestructureerde aanpak, daarmee zorgt ze voor een goede basis in het verdere revalidatieproces. Naast haar affiniteit om sporters te helpen met hun sportblessure houdt ze van het beoefenen van duursporten zoals hardlopen en wielrennen. Om de snelheid op te zoeken houdt ze ervan om een rondje op haar racemotor te doen.