Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Vanaf 1 december digitaal plannen van bezoek in Adrz mogelijk

Vanaf dinsdag 1 december 2020 vraagt Adrz bezoekers hun bezoek aan een patiënt digitaal in te plannen plannen. Via de website Adrz.boekeenbezoek.nl vullen bezoekers in op welk tijdstip zij hun naaste in het ziekenhuis willen bezoeken.

Via de website kan bezoek beter worden gereguleerd. Het ziekenhuis is blij bezoek te kunnen ontvangen en zorgt er op deze manier voor dat de regels goed te hanteren zijn. Daarnaast verhoogt deze service de veiligheid voor zowel patiënten en bezoekers.

Om de meest veilige en kwalitatief goede zorg te kunnen garanderen, is het belangrijk dat er zo min mogelijk mensen op de locaties komen die daar niet per se moeten zijn. Het vooraf plannen van bezoek zorgt ervoor dat het ziekenhuis goed inzicht heeft in het aantal bezoekers en het moment van bezoek. Zo wordt voorkomen dat bezoekers teleurgesteld huiswaarts moeten keren, omdat een patiënt al bezoek heeft ontvangen, of de bezoeker niet op de juiste tijd langskomt.

Mensen die een bezoek willen plannen krijgen ook gezondheidsvragen. Mensen met corona gerelateerde klachten, wordt gevraagd thuis te blijven. Zo wil Adrz het risico dat mensen, die mogelijk besmet zijn met het coronavirus (COVID-19), de locaties bezoeken zo klein mogelijk houden.

Adrz vraagt bezoekers vanaf 1 december hun bezoek altijd te plannen via de website Adrz.boekeenbezoek.nl. Bij voorkeur een dag voorafgaand aan het bezoek. Het gebruik van de website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk opgezet. Adrz gebruikt de beginperiode om bezoekers te informeren over deze nieuwe service en bezoekers te laten wennen aan het nieuwe systeem. Wanneer mensen geen beschikking over een computer hebben, vraagt Adrz ze een beroep te doen op hun omgeving. Zijn er echt geen mogelijkheden, dan kan bezoek contact opnemen met het ziekenhuis.

Bij het bezoeken van een naaste in het ziekenhuis gelden verder nog steeds de volgende maatregelen in Adrz:

  • Er is maximaal één bezoeker per dag toegestaan. Uitzonderingen worden gemaakt voor de kinderafdeling en stervende patiënten.
  • Bezoek is mogelijk tijdens de vastgestelde bezoektijden.
  • Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, patiënten, begeleiders, bezoekers en medewerkers.