Aanscherping maatregelen bij Adrz

Adrz Aanscherping Maatregelen Bij Adrz Nieuws

Per direct scherpt Adrz de geldende maatregelen met betrekking tot COVID-19 aan. Aanleiding hiervoor is de vaststelling van de Britse variant van het COVID-19 virus bij een aantal medewerkers.

Sjors van Lieshout, voorzitter van het Crisisbureau: “Wij hebben aanvullend onderzoek gedaan bij een aantal van onze collega’s en daaruit is gebleken dat een aantal besmet is met de Britse variant van COVID-19. Gelukkig zijn onze collega’s weer herstellende, maar het heeft ons er wel toe aangezet alle maatregelen zowel onder medewerkers als voor onze patiënten en bezoekers nogmaals onder de aandacht te brengen en waar nodig aan te scherpen.”

Adrz roept in dat kader iedereen op die naar het ziekenhuis komt voor een consult, behandeling, onderzoek of afspraak, zonder begeleiding te komen. Daarnaast scherpt het ziekenhuis de triage bij binnenkomst aan en drukt van Lieshout iedereen, collega’s en anderen op het hart zich toch vooral aan de regels te houden: “Respecteer de regels van de lock-down, blijf thuis, bij klachten laat je testen, draag een mondmasker en houd vooral afstand.” Daarnaast doet Adrz er alles aan om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Patiënten die een afspraak in het ziekenhuis hebben kunnen, met inachtneming van de regels, gewoon bij Adrz terecht. Het ziekenhuis doet er alles aan, zo veilig mogelijke zorg te bieden. Ze hebben daar wel de medewerking van ons allemaal bij nodig.

De GGD is van de constatering bij Adrz op de hoogte. Zij onderzoekt of er verdere vervolgstappen nodig zijn.