Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Diagnovum

Adrz werkt samen met Diagnovum met als doel: de regionale zorgketen versterken en het verbeteren van de service aan u als eerstelijnszorgverlener. Zo kunt u materialen bestellen, die worden bezorgd als de koerier patiëntenmateriaal ophaalt. Voor het gebruikte materiaal krijgt u meteen schoon materiaal terug. Ook kunt u op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur al uw vragen stellen bij het Klantcontact Centrum van Diagnovum via info@diagnovum.nl of 088 – 007 54 02. Het Klantcontact Centrum van Diagnovum kan u ook doorverbinden met het lab voor de consultfunctie.

Bekijk de website van Diagnovum.

Wie is Diagnovum?

Diagnovum is een onafhankelijk partner voor diagnostische zorg in de buurt. In steeds meer regio’s. Met ruim 155 priklocaties in West- en Midden-Brabant en Zeeland neemt ze jaarlijks zo’n 330.000 bloedafnames af voor huisartsen en specialisten. Ze werkt hierbij intensief samen met ziekenhuizen en laboratoria in West- en Midden-Brabant en Zeeland. Diagnovum ontzorgt huisartsen met een breed pakket aan ondersteunende diensten, waardoor ze meer tijd hebben voor de directe patiëntenzorg. Ze faciliteert, verbindt, denkt mee, deelt kennis en stroomlijnt informatie tussen huisartsen, andere eerstelijns aanvragers, specialisten en Diagnovum. Zo versterkt ze de lokale zorgketen en voorkomt ze onnodig hoge kosten door fouten of dubbeldiagnostiek. Bij Diagnovum zijn ruim 200 medewerkers werkzaam.

Voordeel samenwerking

De samenwerking tussen Diagnovum en Adrz zorgt ervoor dat bijvoorbeeld het Klinisch Chemisch Lab zich kan richten op haar kerntaken. Een ander voordeel is dat de informatie die uit de afgenomen monsters door Diagnovum komt, na analyse in het lab automatisch wordt opgenomen in het elektronisch patiëntdossier. “Als die patiënt dan bij ons in het ziekenhuis komt, is alle nodige informatie direct beschikbaar”, aldus Annemarieke Loot, klinisch chemicus bij Adrz.

Lees het volledige interview met Annemarieke.

Diagnovum 2023

Informatie voor zorgverleners

Wanneer u als zorgverlener samenwerkt met Diagnovum krijgt u inloggegevens om op het beveiligde deel van onze website in te loggen. In dat deel vindt u de ‘webshop’ waar u verschillende materialen en formulieren kunt downloaden van de verschillende laboratoria en kunt u documenten vinden die voor u als huisarts, verloskundige of instelling van belang zijn. U kunt inloggegevens aanvragen via de regiocoördinator van Diagnovum of via het Klantcontact Centrum van Diagnovum.

Contact met Diagnovum

Regiocoördinator Max van de Velde

T: 06 25 73 25 47
E: mvandevelde@diagnovum.nl
Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Klantcontact Centrum Diagnovum

T: 088 007 54 02
E: info@diagnovum.nl
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8.00 -17.30 uur