Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Stichting Vrienden Adrz

Stichting Vrienden Adrz doet er alles aan om een verblijf in het ziekenhuis voor patiënten en familie zo prettig mogelijk te maken. De stichting zorgt voor extra voorzieningen die niet uit het gewone ziekenhuisbudget betaald kunnen worden, zoals knuffels voor kinderen of het opknappen van wachtkamers.

U draagt de patiënten en de familie toch ook een warm hart toe? Stichting Vrienden Adrz zet zich hiervoor in.

Actuele projecten

Verbeteren en kindvriendelijk maken prikpoli Goes

Op prikpoli worden 1500 uitslagen verwerkt. Op deze drukke afdeling wordt dagelijks bij veel patiënten, waaronder kinderen, bloed afgenomen. Met name de prikcabines moeten kindvriendelijker, maar ook het wachtgedeelte en de aanmeldbalie moeten worden opgefrist. Stichting Vrienden Adrz zet zich hier de komende tijd voor in.

Opfrissen wachtkamer Spoedeisende Hulp

24 uur per dag is de Spoedeisende Hulp van Adrz open. Ook kinderen komen vaak op deze afdeling binnen. Voor volwassen patiënten en kinderen willen we de wachtkamer opknappen en opfrissen. Ook willen we de wachtkamer kindviendelijker maken.

Buddyproject

Een buddy is een vrijwilliger die u begeleidt. De buddy kan de patiënt en de familie helpen bij allerlei zaken zoals: hulp bij aankomst en vertrek in ons ziekenhuis; gebruik van een rolstoel, begeleiding bij afwezigheid van de mantelzorger etc. De Stichting Vrienden zal zich het komende jaar inzetten om dit project te realiseren.

Benieuwd naar de gerealiseerde projecten? Bekijk de pagina ‘Projecten’.

Contact

U kunt contact opnemen met Stichting Vrienden Adrz via:

Stichting Vrienden Adrz
I. de Mol
Postbus 15
4460 AA Goes
Info@stichtingvriendenadrz.nl