Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Toegankelijkheid Adrz

Alle locaties van Adrz hebben wij zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor mensen die gebruikmaken van een rolstoel. Hieronder leest u meer over de rolstoeltoegankelijkheid in Goes, Vlissingen en Zierikzee.

Toegankelijkheid Goes

 • Komt u met de auto? In Goes hebben wij op het linker parkeerterrein (na de slagboom) 22 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Zijn deze vol? Dan kunt u ook gebruikmaken van de overige parkeerplaatsen op het terrein. Hier vindt u meer informatie over parkeren bij Adrz.
 • Het ziekenhuis is vanaf de parkeerplaats zonder drempels te bereiken. Bij de taxistandplaats, vlak naast de invalideparkeerplaatsen, kunt u met uw rolstoel de stoep op rijden.
 • Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte is het ziekenhuisgoed te bereiken. Wel komt u van en naar het ziekenhuis twee kleine schuine hellingen tegen om de stoepranden op en af te gaan. Kijk voor de buslijnen en -tijden op 9292.nl. U kunt ook gebruikmaken van de haltetaxi. (Let op: vanaf 18.00 uur ’s avonds gaat er geen enkele bus meer richting Adrz (of van Adrz). In het weekend rijden er helemaal geen bussen.
 • Naast de taxistandplaats staan rolstoelen die u kunt gebruiken. Voor de rolstoelen heeft u geen muntje nodig. De rolstoelen kunnen alleen worden geduwd, de gebruiker kan zichzelf niet verplaatsen. Een van onze servicemedewerkers kan u indien gewenst helpen bij het duwen van de rolstoel. Vanaf de rolstoelplaatsen naar de hoofdingang van het ziekenhuis is sprake van een lichte helling omhoog.
 • Adrz Goes is een rolstoelvriendelijk ziekenhuis. Onze gangen hebben geen drempels, deuren openen automatisch of met een knop en u kunt op iedere verdieping gebruikmaken van een lift. Verder hebben we op iedere verdieping aangepaste toiletten en zijn de routes naar de verschillende afdelingen aangegeven met borden bij de liften en in de gangen.
 • De parkeerautomaten vindt u buiten het ziekenhuis. Een van de automaten is een aangepaste, lagere parkeerautomaat.

Is bij aankomst bij Adrz toch iets niet duidelijk? Dan kunt u buiten een van onze parkeerwachten of servicemedewerkers om hulp vragen of bij binnenkomst een van onze vrijwilligers aanspreken. Heeft u voor aankomst een vraag? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer: 088 125 00 00.

Toegankelijkheid Vlissingen

 • Komt u met de auto? In Vlissingen hebben wij op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis (na de slagboom) 7 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Zijn deze vol? Dan kunt u ook gebruikmaken van de overige parkeerplaatsen op het terrein. Hier vindt u meer informatie over parkeren bij Adrz.
 • Het ziekenhuis is vanaf de parkeerplaats zonder drempels te bereiken. Bij de hoofdingang kunt u met uw rolstoel de stoep op rijden.
 • Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte is het ziekenhuis te bereiken zonder drempels. Kijk voor de buslijnen en -tijden op 9292.nl.
 • Bij de hoofdingang in Vlissingen staan rolstoelen die u kunt gebruiken. Voor de rolstoelen heeft u geen muntje nodig. De rolstoelen kunnen alleen worden geduwd, de gebruiker kan zichzelf niet verplaatsen. Een van onze vrijwilligers kan u indien gewenst helpen bij het duwen van de rolstoel.
 • Adrz Vlissingen is een rolstoelvriendelijk ziekenhuis. Onze gangen hebben geen drempels, deuren openen automatisch of met een knop en u kunt gebruikmaken van een lift. Verder hebben we op de begane grond en eerste verdieping aangepaste toiletten en zijn de routes naar de verschillende afdelingen aangegeven met borden bij de liften en in de gangen.
 • De parkeerautomaten vindt u net buiten het ziekenhuis. In Vlissingen staat geen aangepaste parkeerautomaat, u kunt een van de vrijwilligers vragen om u te helpen wanneer dit nodig is.

Is bij aankomst bij Adrz toch iets niet duidelijk? Dan kunt u bij binnenkomst een van onze vrijwilligers aanspreken. Heeft u voor aankomst een vraag? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer: 088 125 00 00.

 

 

Toegankelijkheid Zierikzee

 • Komt u met  de auto? In Zierikzee hebben wij links naast de hoofdingang 2 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Bij de ingang aan de polizijde (links bij de receptie) zijn 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar. De 2 parkeerplaatsen voor mindervaliden bij de Oogpoli (aan de rechterkant van het ziekenhuis) zijn op moment niet in gebruik, omdat de COVID-testpoli hier staat. Zijn alle parkeerplaatsen vol? Dan kunt u ook gebruikmaken van de overige parkeerplaatsen op het terrein.
 • In Zierikzee kunt u bij het ziekenhuis gratis parkeren.
 • Het ziekenhuis is vanaf de parkeerplaats zonder drempels te bereiken. Bij de hoofdingang kunt u via een kleine heuvel met uw rolstoel de stoep op rijden.
 • Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte is het ziekenhuis te bereiken zonder drempels. Kijk voor de buslijnen en -tijden op 9292.nl.
 • Bij de hoofdingang en bij de polizijde aan de linkerkant van het ziekenhuis staan rolstoelen die u kunt gebruiken. Voor de rolstoelen heeft u een zelfde muntje nodig als voor een boodschappenkar. U kunt dit afhalen bij de receptie. De rolstoelen kunnen worden geduwd, maar de gebruiker kan ook zichzelf verplaatsen via een stang aan het wiel.
 • Adrz Zierikzee is een rolstoelvriendelijk ziekenhuis. Voor een afspraak in Adrz maakt u alleen gebruik van de begane grond. De gangen hebben geen drempels, deuren staan altijd open of gaan open met een knop. Verder is er een aangepast toilet. De routes naar de verschillende afdelingen zijn aangegeven met borden in de gangen. Is het u niet duidelijk waar u naartoe moet? Dan kan de receptie u verder helpen.

Heeft u voor aankomst een vraag? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer: 088 125 00 00.