Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Eerstelijn

Bent u huisarts of een andere verwijzer? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Contact met Adrz

Heeft u een praktische vraag, dan kunt u deze per e-mail stellen aan ons coördinatiepunt: eerstelijn.coordinatie@adrz.nl. Wilt u contact met een dienstdoende specialist, neem dan contact op via 088 125 00 00 en vraag naar de dienstdoende specialist van het betreffende specialisme.

Inschrijven eerstelijns nieuwsbrief

U kunt zich via deze link heel eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief voor eerstelijns zorgverleners

Wijzigingen doorgeven

Wilt u wijzigingen in uw praktijk doorgeven, zoals een nieuwe of vertrokken huisarts of een wijziging van adres, praktijknaam of telefoonnummer? Of heeft u een verkeerd EDIFACT-bericht ontvangen? Controleer dan eerst of uw NAW-gegevens goed staan genoteerd bij Vektis. Het aanpassen van uw gegevens in Vektis duurt ongeveer 3 weken. Het ziekenhuisinformatiesysteem (HiX) haalt uw gewijzigde gegevens op uit Vektis. Omdat er enige tijd overheen kan gaan voordat wij de nieuwe gegevens doorkrijgen, vragen wij u om de wijzigingen ook door te geven aan Adrz via het e-mailadres eerstelijn.coordinatie@adrz.nl.

Gebruik van uw gegevens

Onze algemene privacyverklaring beschrijft nauwkeurig hoe Adrz uw gegevens gebruikt.

Handboek voor huisartsen en medisch specialisten

We hebben algemene afspraken over de communicatie tussen de eerstelijn en de tweedelijn en de samenwerking bij overdracht van zorg vastgelegd in het Handboek voor huisartsen en medisch specialisten. Het handboek vindt u hier.

Ziekenhuischeck is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Het geeft patiënten op een eenduidige wijze inzicht in de kwaliteit van zorg per ziekenhuis. Op de website vindt u informatie over kwaliteit en behandelresultaten.