Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Wachttijden Adrz

Het kan zijn dat u even moet wachten voor u in het ziekenhuis terecht kunt voor uw afspraak, behandeling of onderzoek. Op deze pagina ziet u hoeveel dagen deze wachttijd is. De aangegeven wachttijden zijn de gemiddelde tijden per specialisme. De wachttijd voor een specifieke specialist kan dus afwijken van de vermelde wachttijd.

Het overzicht is voor het laatst bijgewerkt op: 24 november 2021.

Wachttijd tot afspraak polikliniek

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt bij de betreffende polikliniek.

Bekijk de gemiddelde wachttijd voor uw afspraak in de polikliniek

Wachttijd tot behandeling

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat uw arts besluit dat een behandeling of meerdaagse opname noodzakelijk is, tot het moment dat u wordt behandeld of opgenomen.

Bekijk de gemiddelde wachttijd tot uw behandeling

Wachttijd tot onderzoek

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u wordt onderzocht.

Bekijk de gemiddelde wachttijd tot u wordt onderzocht (onderaan het document)

Contact opnemen

Wanneer u onze wachttijden te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen via het nummer 088 125 00 00. Ook kunt u uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen wordt. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.