Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Locaties en adressen

Adrz heeft 3 locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Hier helpen we onze patiënten met een uiteenlopend zorgaanbod, van acute tot planbare zorg. Op deze pagina vindt u meer informatie over het zorgaanbod op onze verschillende locaties en de adressen van de verschillende locaties.

Verschillende patiëntengroepen

Adrz heeft verschillende patiëntengroepen. Zo is er een relatief gezonde patiëntengroep die voor vrij eenvoudige en planbare zorg naar het ziekenhuis komt. Deze patiënten kunnen goed behandeld worden op de locaties Vlissingen en Zierikzee. Patiënten die acuut naar het ziekenhuis moeten of complexe zorg nodig hebben kunnen terecht op onze locatie in Goes.

Eenvoudige en planbare zorg

Onder vrij eenvoudige en planbare zorg verstaan we poliklinische zorg, dagopnames en kortdurende opnames. Bij poliklinische zorg stelt de medisch specialist een diagnose, krijgt u uitleg en advies of ondergaat u een kortdurende behandeling. Na uw afspraak kunt u gelijk weer naar huis. Bij een behandeling, onderzoek of operatie met dagopname wordt u een dag opgenomen. Zijn er geen bijzonderheden, dan kunt u dezelfde dag nog naar huis. Bij een kortdurende opname verblijft u 1-2 nachten op de afdeling in Vlissingen. Als er verder geen bijzonderheden zijn, kunt u daarna weer naar huis.

Grote spoedeisende hulp

Onze locatie in Goes heeft een van de grootste afdelingen spoedeisende hulp in Nederland. Ook vindt u hier een compleet aanbod aan medische specialismen en hoogwaardige apparatuur voor medisch onderzoek. Daarnaast is Goes het enige ziekenhuis in de regio met een niveau 2 Intensive Care (IC). Dit houdt onder andere in dat hier 24 uur per dag, 7 dagen per week een arts beschikbaar is die gespecialiseerd is in intensivecare-geneeskunde. Daarnaast is altijd een arts aanwezig die gespecialiseerd is in acute interventies.

Adressen locaties

Adrz Goes

‘s-Gravenpolderseweg 114, 4462 RA  Goes

Adrz Vlissingen

Koudekerkseweg 88, 4382 EE  Vlissingen

Adrz Zierikzee

Koning Gustaafweg 2, 4301 NP  Zierikzee