Adrz Patiëntenpanel

Wilt u meedenken over de ontwikkelingen in Adrz? Bijvoorbeeld over de duidelijkheid van onze patiëntinformatie of de wensen voor eten en drinken tijdens een opname? Meld u dan aan voor het Adrz Patiëntenpanel.

Lees meer over de resultaten van de panelonderzoeken bij Adrz

Denk mee met Adrz

Als lid van het Adrz Patiëntenpanel ontvangt u een paar keer per jaar een vragenlijst over een actueel onderwerp dat binnen het ziekenhuis speelt. Zoals de duidelijkheid van de bewegwijzering, de gebruiksvriendelijkheid van onze website en ons zorgaanbod. De uitkomsten van de vragenlijsten neemt de Cliëntenraad van Adrz mee in de adviezen aan de organisatie. Zo bent u als inwoner van Zeeland betrokken bij de ontwikkelingen in Adrz.

Uw rol in het Adrz Patiëntenpanel

Als lid van het Adrz Patiëntenpanel ontvangt u 8 tot 12 keer per jaar een vragenlijst over een actueel onderwerp in Adrz. Via de vragenlijst geeft u uw mening, samen met de andere panelleden. Het invullen van een vragenlijst via het Adrz Patiëntenpanel varieert van 3 tot 10 minuten. Per keer kunt u besluiten of u wil deelnemen of niet. De resultaten koppelen wij per e-mail en via deze pagina aan u terug.

Meer informatie leest u in onze deelnemersvoorwaarden.

De uitkomsten

De resultaten van de vragenlijsten worden gedeeld met de Cliëntenraad, die de belangen van de patiënten in Adrz behartigt. Voor de Cliëntenraad is uw mening heel belangrijk. De resultaten uit het Adrz Patiëntenpanel gebruikt de Cliëntenraad namelijk in haar adviezen aan de organisatie.

Aanmelden als panellid?

Meld u aan als lid van het Adrz Patiëntenpanel

Heeft u vragen over het Adrz Patiëntenpanel? Neem contact op met clientenraad@adrz.nl.