Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Vlissingen

Op onze locatie in Vlissingen kunt u terecht voor eenvoudige en planbare zorg. Onder dit soort zorg verstaan we poliklinische zorg, dagopnames en kortdurende opnames. In Vlissingen werken we met digitale aanmeldzuilen. Hieronder leest u hoe deze werken en voor welke zorg u in Vlissingen terecht kunt.

Onze zorg op locatie Vlissingen

Poliklinieken

  • Borstzorgcentrum
  • Geheugenpolikliniek
  • Spreekuren en kleine ingrepen voor alle specialismen

Onderzoeken

Dagbehandeling en klinische opnames

  • Cardioversies
  • Infuustherapieën
  • Laagcomplexe operaties op het gebied van Keel-, Neus en Oorheelkunde, Oogheelkunde, Orthopedie, Algemene Chirurgie, Plastische Chirurgie en Mammachirurgie
  • Slaaponderzoeken

Overige specialismen

Voor u naar het ziekenhuis komt

In het ziekenhuis in Vlissingen

Aanmelden bij de digitale aanmeldzuil

Bij een bezoek aan Adrz in Vlissingen komt u binnen in een lange hal. Aan het einde van deze hal vindt u 3 digitale aanmeldzuilen waar u zich kunt aanmelden. Elke keer dat u het ziekenhuis bezoekt, dient u zich hier aan te melden.

Om u aan te melden, gebruikt u een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijspas of identiteitskaart). Komt u voor een afspraak van uw kind? Dan moet het identiteitsbewijs van uw kind worden gescand. De identificatieplicht in de zorg stelt dat kinderen vanaf 0 jaar zich moeten kunnen identificeren in een ziekenhuis.

De aanmeldzuil geeft u informatie over uw afspraak en persoonlijke gegevens. In sommige gevallen verwijst de aanmeldzuil u naar de receptie, in andere gevallen krijgt u een ticket.

Verwijzing naar de receptie

Als de aanmeldzuil u naar de receptie verwijst, meldt u zich hier aan. De receptioniste vertelt u vervolgens in welke wachtruimte u plaats kan nemen. Volg de bewegwijzering naar deze wachtruimte en neem plaats. De arts of verpleegkundige roept u op.

U krijgt een ticket

Voor de meeste afspraken verloopt de aanmelding volledig digitaal. Na het aanmelden bij de aanmeldzuil, ontvangt u een ticket.

Stap 1

Met dit ticket neemt u plaats in de centrale hal. Houd goed zicht op de schermen die hier hangen. Zodra uw nummer op dit scherm verschijnt, ziet u in welke wachtruimte u wordt verwacht. Volg de bewegwijzering naar deze wachtruimte.

Stap 2

Aangekomen in de wachtruimte scant u uw ticket bij het daarvoor bestemde paaltje. De arts of verpleegkundige weet nu dat u in de wachtruimte zit. Neem plaats in de wachtruimte en houd ook hier weer zicht op het scherm. Zodra u aan de beurt bent, verschijnt het nummer van uw ticket en het kamernummer waar de arts of verpleegkundige u verwacht voor uw afspraak.

Rolstoelen

In Adrz locatie Vlissingen kunt u gratis gebruikmaken van rolstoelen. Deze vindt u direct nadat u het ziekenhuis binnenstapt aan uw rechterkant. Voor het gebruik van de rolstoelen heeft u een muntstuk nodig van 1 euro of 20 cent. Deze krijgt u terug zodra u de rolstoel weer inlevert.

Plattegronden