Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Vlissingen

Op onze locatie in Vlissingen kunt u terecht voor eenvoudige en planbare zorg. Onder dit soort zorg verstaan we poliklinische zorg, dagopnames en kortdurende opnames. In Vlissingen werken we met digitale aanmeldzuilen. Hieronder leest u hoe deze werken en voor welke zorg u in Vlissingen terecht kunt.

Onze zorg op locatie Vlissingen

Poliklinieken

  • Borstzorgcentrum
  • Geheugenpolikliniek
  • Spreekuren en kleine ingrepen voor alle specialismen

Onderzoeken

Dagbehandeling en klinische opnames

  • Cardioversies
  • Infuustherapieën
  • Laagcomplexe operaties op het gebied van Keel-, Neus en Oorheelkunde, Oogheelkunde, Orthopedie, Algemene Chirurgie, Plastische Chirurgie en Mammachirurgie
  • Slaaponderzoeken

Overige specialismen

Voor u naar het ziekenhuis komt

In het ziekenhuis in Vlissingen

Aanmelden bij de digitale aanmeldzuil

Bij een bezoek aan Adrz in Vlissingen komt u binnen in een lange hal. Aan het einde van deze hal vindt u 3 digitale aanmeldzuilen waar u zich kunt aanmelden. Elke keer dat u het ziekenhuis bezoekt, dient u zich hier aan te melden.

Om u aan te melden, gebruikt u een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijspas of identiteitskaart). Komt u voor een afspraak van uw kind? Dan moet het identiteitsbewijs van uw kind worden gescand. De identificatieplicht in de zorg stelt dat kinderen vanaf 0 jaar zich moeten kunnen identificeren in een ziekenhuis.

De aanmeldzuil geeft u informatie over uw afspraak en persoonlijke gegevens. In sommige gevallen verwijst de aanmeldzuil u naar de receptie, in andere gevallen krijgt u een ticket.

Verwijzing naar de receptie

Als de aanmeldzuil u naar de receptie verwijst, meldt u zich hier aan. De receptioniste vertelt u vervolgens in welke wachtruimte u plaats kan nemen. Volg de bewegwijzering naar deze wachtruimte en neem plaats. De arts of verpleegkundige roept u op.

U krijgt een ticket

Voor de meeste afspraken verloopt de aanmelding volledig digitaal. Na het aanmelden bij de aanmeldzuil, ontvangt u een ticket.

Stap 1

Met dit ticket neemt u plaats in de centrale hal. Houd goed zicht op de schermen die hier hangen. Zodra uw nummer op dit scherm verschijnt, ziet u in welke wachtruimte u wordt verwacht. Volg de bewegwijzering naar deze wachtruimte.

Stap 2

Aangekomen in de wachtruimte scant u uw ticket bij het daarvoor bestemde paaltje. De arts of verpleegkundige weet nu dat u in de wachtruimte zit. Neem plaats in de wachtruimte en houd ook hier weer zicht op het scherm. Zodra u aan de beurt bent, verschijnt het nummer van uw ticket en het kamernummer waar de arts of verpleegkundige u verwacht voor uw afspraak.

Rolstoelen

In Adrz locatie Vlissingen kunt u gratis gebruikmaken van rolstoelen. Deze vindt u direct nadat u het ziekenhuis binnenstapt aan uw rechterkant. Voor het gebruik van de rolstoelen heeft u een muntstuk nodig van 1 euro of 20 cent. Deze krijgt u terug zodra u de rolstoel weer inlevert.

Plattegronden

Veelgestelde vragen

Wat is een aanmeldzuil?

Met de aanmeldzuil kunt u zich bij binnenkomst van Adrz digitaal aanmelden voor uw afspraak of opname.

Hoe werken de aanmeldzuilen? (Vlissingen)

Met dit ticket neemt u plaats in de centrale hal. Houd goed zicht op de schermen die hier hangen. Zodra uw nummer op dit scherm verschijnt, ziet u in welke wachtruimte u wordt verwacht. Volg de bewegwijzering naar deze wachtruimte. Aangekomen in de wachtruimte scant u uw ticket bij het daarvoor bestemde paaltje. De arts of verpleegkundige weet nu dat u in de wachtruimte zit. Neem plaats in de wachtruimte en houd ook hier weer zicht op het scherm. Zodra u aan de beurt bent, verschijnt het nummer van uw ticket en het kamernummer waar de arts of verpleegkundige u verwacht voor uw afspraak.

Heeft uw kind onder de 12 jaar ook een legitimatiebewijs nodig?

Ja, de overheid heeft bepaald dat kinderen een eigen legitimatiebewijs nodig hebben voor zorg. Lees meer op de pagina van de Rijksoverheid.

Lees hier alle veelgestelde vragen over de aanmeldzuilen van Adrz Vlissingen.