Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Afspraak maken

Via telefoonnummer 088 125 00 00 kunt u een afspraak maken bij onze Adrz-locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 13.00 uur. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 113 234 000. De Afspraakcentrale is ook per e-mail te bereiken via het contactformulier. In sommige gevallen is het ook mogelijk zelf afspraken in te plannen en te wijzigen op Mijn Adrz. Als u een afspraak met een medisch specialist wilt inplannen voor een onderzoek of behandeling, heeft u altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of een andere erkende zorgverlener. Als u contact met ons zoekt via het online formulier, hoeft u niet aan de telefoon te wachten en nemen wij contact met u op.

Coronamaatregelen

Wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen, omdat wij de kans op besmetting met het coronavirus (COVID-19) zo klein mogelijk willen houden. Op die manier kunnen we veilige zorg aanbieden. Dit is ook de reden dat maar twee bezoekers per patiënt zijn toegestaan per dag en op een vast tijdstip.

We vragen u maximaal 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn. Bij Adrz houden we 1,5 meter afstand, desinfecteren we onze handen, schudden we geen handen en hoesten we in onze elleboog.

Telefoonnummers poliklinieken

Met een aantal poliklinieken kunt u direct een afspraak maken. Hieronder vindt u de lijst met de betreffende telefoonnummers.

Borstzorgcentrum
088 125 51 39

Dermatologie
088 125 44 06

Kaakchirurgie MKA groep
088 190 19 01

Neurochirurgie
088 125 46 53

Nucleaire geneeskunde
088 125 52 91

Radiologie
088 125 43 60

Revalidatiegeneeskunde
0113 236 236

Trombosedienst (Medisch Centrum Kalverstraat)
088 706 83 80

Voor een bezoek aan het laboratorium hoeft u geen afspraak te maken.

Vergeet uw verwijsbrief niet

Als u een afspraak maakt bij een van onze medisch specialisten voor een onderzoek of behandeling, heeft u altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of een andere erkende zorgverlener. Heeft u geen verwijsbrief, dan kan uw zorgverzekeraar uw behandeling niet vergoeden en moeten wij de rekening direct naar u sturen.

Beeldbellen

Bij Adrz heeft u de mogelijkheid om uw afspraak met uw behandelaar vanuit huis te doen, via beeldbellen. U kunt met beeldbellen gemakkelijk praten met uw behandelend arts in een digitale omgeving. Bijvoorbeeld via uw smartphone. U ziet en hoort uw behandelaar en uw behandelaar ziet en hoort u.

Klik hier voor meer informatie over beeldbellen

Meer informatie

Online afspraken inplannen en wijzigen

Bij Adrz heeft u de mogelijkheid om sommige poliklinische afspraken zelf in te plannen en te wijzigen via uw patiëntenportaal Mijn Adrz. Er is hiervoor een proef gestart met de poli Dermatologie en de poli Gynaecologie.

Klik hier voor meer informatie over zelf afspraken maken en wijzigen via Mijn Adrz.
Klik hier voor meer informatie over Mijn Adrz