Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Werken en leren

Bij Adrz doen gepassioneerde medewerkers, medisch specialisten en stagiairs elke dag hun uiterste best om de zorg voor de patiënten continu te verbeteren. Ben jij er daar straks ook een van?

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dát is waar Adrz voor staat.

Betrokken en bevlogen je werk kunnen doen

Met elkaar werken we aan gastvrije en betrouwbare zorg voor onze patiënten. Hierbij vinden we het als werkgever belangrijk dat onze medewerkers betrokken en bevlogen hun werk kunnen doen. Dit is dan ook een van de speerpunten waar we de komende jaren aan werken. Zo kun jij straks met trots een bijdrage leveren aan de kwaliteit en de veiligheid van onze zorg.

Adrz in cijfers

Adrz heeft 3 locaties: in Goes, Vlissingen en Zierikzee. In totaal werken bij ons 180 medisch specialisten en 2.200 medewerkers, de meeste op de locatie Goes. Jaarlijks worden bij ons ruim 23.000 patiënten opgenomen en bezoeken meer dan 350.000 mensen onze poliklinieken.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Adrz? Kijk dan in het menu rechts op deze pagina.

Contact

Heb je een vraag aan de afdeling HR? Neem dan contact op via hr@adrz.nl.