Faciliteiten

Adrz heeft op de locaties Goes, Vlissingen en Zierikzee verschillende faciliteiten waar u als patiënt of bezoeker gebruik van kunt maken. Hieronder ziet u welke faciliteiten u op deze locaties kunt gebruiken.

Gratis wifi op alle locaties

Op de Adrz locaties Goes, Vlissingen en Zierikzee kunt u gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk ‘ADRZ_Public’.

Telefoon en televisie

Tijdens uw opname in het ziekenhuis kunt u een telefoon en/of televisie huren. U kunt deze aanvragen via de receptie. De betaling gaat via automatische incasso en wordt geregeld door het bedrijf Ascom.

De tarieven voor een telefoon en televisie zijn:

  • € 2,75 aansluitkosten tv (eenmalig)
  • € 4,05 daghuur tv
  • € 1,95 daghuur telefoon, € 0,16 per tik

Koffie- en cadeaushop Goes

In ons ziekenhuis in Goes vindt u in de centrale hal op de begane grond een koffie- en cadeaushop. Het assortiment varieert van koffie, thee en frisdrank tot gebak, softijs en warme en koude snacks. Ook verkoopt de shop fruit, bloemen, snoep, lectuur, wenskaarten en nog veel meer. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag-vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag-zondag van 12.00 tot 19.00 uur
  • Feestdagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Restaurant Vlissingen

Op onze locatie in Vlissingen vindt u in de centrale hal op de begane grond Brasserie de Mosselbank van de stichting Arduin. U kunt hier terecht voor een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreid ontbijt en een heerlijke lunch. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Meals on Wheels op de verpleegafdelingen

Iedere verpleegafdeling in Goes en Vlissingen biedt ‘Meals on Wheels’ aan. Op vaste tijden komt de zorgsupportmedewerkster met diverse maaltijdopties bij u langs, zodat u ter plekke een maaltijd kunt kiezen. Natuurlijk wordt er hierbij rekening gehouden met uw dieet. Zelf meegebrachte voedingsmiddelen kunt u bewaren in een patiënten koelkast op uw verpleegafdeling. Hierbij dient u rekening te houden met de geldende hygiënerichtlijnen. Deze richtlijnen vindt u op de afdeling waar u opgenomen bent.

Culisteam in Vlissingen

Op de verpleegafdeling in Vlissingen biedt de zorgsupportmedewerkster de patiënt een menukaart aan, waaruit een keuze kan worden gemaakt uit diverse verse maaltijden. De maaltijd kan gebruikt worden op een tijdstip naar keuze.

Mee-eten met de patiënt in Goes en Vlissingen

In Goes is het mogelijk om mee te eten met uw naaste die opgenomen is in het Adrz. Deze lunch of diner kunt u betalen met maaltijdbonnen die te koop zijn in de foodshop in de centrale hal. Een broodmaaltijd kost € 2,50 en een warme maaltijd kost € 7,50. Op het moment dat de maaltijd op de afdeling wordt geserveerd, kunt u de maaltijdbon aan de zorgsupport-medewerker geven. In ruil daarvoor ontvangt u dan een heerlijke maaltijd.

De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 13.00 uur en het diner tussen 17.00 en 18.00 uur. Als u mee wilt eten, kunt u dit doorgeven aan onze zorgsupport-medewerker: voor 11.00 uur voor de lunch en voor 14.30 uur voor het diner.

Mee-eten met patiënt Vlissingen

In Adrz Vlissingen is het mogelijk om mee te eten met uw naaste. U kunt gewoon met uw pinpas betalen bij de zorgsupport-medewerker. U kunt zelf het tijdstip voor lunch of diner bepalen. Een broodmaaltijd kost € 2,50 en een warme maaltijd kost € 7,50.

Kapsalon Vlissingen

In Vlissingen is op de begane grond vlakbij de lifthal een kapsalon aanwezig. Als u een bezoek wilt brengen aan de kapper is het raadzaam een afspraak te maken via telefoonnummer 0118 42 53 98. De kosten van een knipbeurt zijn voor eigen rekening.