Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Het specialisme Dermatologie behandelt patiënten met een huidaandoening. Onder dermatologie vallen niet alleen huidziekten, maar ook aandoeningen aan de slijmvliezen, haren en nagels. Bij huidaandoeningen kunt u denken aan verschillende vormen van eczeem of allergieën, acne, netelroos en psoriasis. Verder behandelt de dermatoloog spataderen, pleksgewijze kaalheid, herpes en verschillende vormen van huidkanker.

Consultkaarten psoriasis en eczeem

Als u naar uw specialist in Adrz gaat voor onderzoek of behandeling, heeft u (meestal) meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Welke behandeling of welk onderzoek het beste bij u past, hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld van de risico’s van de ingreep, uw leefstijl, uw beroep, uw wensen. Niemand kent uw situatie beter dan uzelf. Het is daarom belangrijk dat u altijd vragen stelt, ook als u ergens twijfels over heeft. Het is belangrijk om samen met uw arts deze zaken op een rijtje te zetten. Deze consultkaart kan u en uw arts helpen als jullie overleggen over de mogelijkheden voor behandeling.

Meer informatie

Wachttijd Dermatologie: Goes 56, Vlissingen 71

Dit is het aantal dagen dat u moet wachten vanaf het moment dat u de afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt bij de betreffende polikliniek.