Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Beeldbellen met uw behandelaar

U kunt met beeldbellen gemakkelijk praten met uw behandelend arts in een digitale omgeving via uw smartphone of tablet. U ziet en hoort uw behandelaar en uw behandelaar ziet en hoort u.

Afspraak via FaceTalk

Beeldbellen (ook wel videobellen of videoconsult) vervangt het persoonlijke of telefonische contactmoment. U hoeft voor uw afspraak dus niet naar het ziekenhuis te komen. Adrz werkt voor beeldbellen met de applicatie FaceTalk.

  1. Download ruim van te voren de app FaceTalk op uw smarthphone of tablet. Test het beeld en geluid.
  2. U ontvangt een aparte uitnodiging per e-mail met een link naar ‘de digitale wachtkamer’. Soms komt de uitnodiging in de spam terecht. Controleer daarom ook uw ongewenste e-mail.
  3. Lees de FaceTalk-handleiding voor meer informatie en tips.
  4. Komt de verbinding onverhoopt niet tot stand? Dan neemt de behandelaar contact met u op.

Hieronder ziet u een korte video met uitleg over de applicatie.

Mogelijkheden voor beeldbellen

Uw behandelaar kan u vertellen of uw afspraak geschikt is voor beeldbellen. Als dit zo is, dan ontvangt u van Adrz een afspraakbevestiging met daarin de datum en de tijd van de afspraak. Beeldbellen kan niet altijd. Soms is het beter om naar het ziekenhuis te komen, omdat u bijvoorbeeld lichamelijk onderzocht moet worden.

Veilig en vertrouwelijk

Het is belangrijk dat uw beeldbelafspraak net zo veilig en vertrouwelijk is als een ‘echte’ af­spraak in het ziekenhuis. De afspraak wordt via de app FaceTalk tot stand gebracht in de beveiligde omgeving van Adrz. FaceTalk is volledig beveiligd volgens de ISO27001 normering. De eventueel getoonde gegevens, zoals uw patiëntendossier, uitslagen of medische beelden, worden niet opgeslagen. Ze zijn alleen op het moment zelf te bekijken.

Handleiding FaceTalk

Meer informatie over het gebruik van FaceTalk leest u in de FaceTalk-handleiding.