Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Adrz gaat nieuwe fase in met bestuurswissel

Na een termijn van bijna acht jaar heeft Claudia Brandenburg besloten op 1 juni 2022 Adrz te verlaten. In de afgelopen jaren heeft ze van Adrz een financieel gezond ziekenhuis gemaakt.

Met veel bevlogenheid en daadkracht heeft ze zich ingezet voor het verder verbeteren van de patiëntenzorg en het ontwikkelen van de organisatie. Claudia Brandenburg is de laatste jaren ook bepalend geweest in het vormgeven van de toekomstige zorg in Zeeland (Zeeuwse Zorg Coalitie).

Claudia Brandenburg: “Mijn periode bij Adrz was een fantastische maar ook inspannende tijd. De coronacrisis heeft daar afgelopen jaar nog een schepje bovenop gedaan. De collega’s binnen Adrz en in Zeeland zijn geweldig. Alleen als team hebben we dit resultaat kunnen neerzetten. De komende periode staat in het teken van het vinden van een goede opvolger, die samen met mijn collega Jolanda de Vries Adrz weer een stapje verder gaat brengen. Tot mijn vertrek blijf ik mij inzetten voor Adrz en de regionale ontwikkelingen in de Zeeuwse Zorg Coalitie. Voor de toekomst ga ik me bezighouden met nieuwe uitdagingen in Zeeland en daarbuiten.”

“We hebben als raad van commissarissen veel waardering voor de manier waarop Claudia Brandenburg Adrz verder heeft gebracht. Het voelt als een natuurlijk moment voor een volgende stap, voor zowel Claudia als Adrz. Uiteraard gaan wij in gesprek met alle betrokkenen over de toekomstige bestuurlijke invulling,” aldus voorzitter van de raad van commissarissen Guy Peeters.