Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Adrz lanceert nieuw platform Werkenbijadrz.nl

Vanaf dinsdag 26 april 2022 kunnen werkzoekenden in de zorg bij Adrz terecht op een nieuw platform. Het ziekenhuis lanceert Werkenbijadrz.nl, een website waarop iedereen die graag bij Adrz wil komen werken alles te weten kan komen over de organisatie.

Naast een overzicht van de openstaande vacatures – die bezoekers kunnen filteren op opleidingsniveau en vakgebied – geeft de website beeld van Adrz als werkgever. De verschillende vakgebieden worden toegelicht en medewerkers vertellen via verhalen en filmpjes over wat ze doen en beleven in de dagelijkse praktijk. Zo krijgen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan vooraf een goed beeld van het werk en de mogelijkheden in het ziekenhuis.

Daarnaast biedt Werkenbijadrz.nl werkzoekenden meer informatie over werken en leren bij Adrz. Zo worden mogelijke stage- en opleidingsplaatsen benoemd, en mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Verder kan via de website een job alert worden ingesteld, voor het ontvangen van een bericht bij nieuwe vacatures, en kunnen sollicitanten via een online sollicitatieformulier direct solliciteren.

Met de nieuwe website laat Adrz zien hoe uitdagend en afwisselend werken in het ziekenhuis is, om zo nieuw talent aan te trekken en aan zich binden.

Werkenbijadrz.nl staat live vanaf dinsdag 26 april.