Adrz lanceert nieuwe website en nieuw centraal hoofdtelefoonnummer

Adrz werkt hard aan het verbeteren van de informatievoorziening en bereikbaarheid. Vandaag gaat de nieuwe website live. Vanaf 12.00 uur kan iedereen de website bekijken. Met de komst van de nieuwe website gaat Adrz ook over op één centraal hoofdtelefoonnummer: 088 125 00 00.

Nieuwe website

Casper van Someren, bij Adrz projectleider van de nieuwe website, is trots op het resultaat: “Samen met patiënten en collega’s hebben we bedacht hoe de structuur, vorm en inhoud eruit moeten zien. Het was erg leuk om dit project te leiden. Nu de basis staat, gaan we kijken hoe we de website nog verder kunnen optimaliseren.” Ook de cliëntenraad is erg blij met de nieuwe website. “Voor iedereen die Adrz digitaal bezoekt, is dit een enorme verbetering. Meteen naar de juiste informatie, die compleet en begrijpelijk is”, aldus Rinus Antonisse, lid van de cliëntenraad.

Nieuw centraal hoofdtelefoonnummer

De recepties van alle locaties en de afspraakcentrale van Adrz zijn voortaan bereikbaar via één centraal hoofdtelefoonnummer: 088 125 00 00. De huidige locatiespecifieke hoofdnummers voor Vlissingen/Middelburg en Goes/Zierikzee en het nummer van de afspraakcentrale komen op termijn te vervallen. De directe telefoonnummers naar de poliklinieken en afdelingen blijven bestaan.