Adrz op weg naar steeds betere zorg

Adrz is met vlag en wimpel geslaagd voor de externe Qualicor-audit op kwaliteit van zorg. Tijdens een audit wordt binnen ons ziekenhuis meegekeken naar de kwaliteit van zorg en patiënt veiligheid. Dit laat zien wat goed gaat en waar verbetering mogelijk is. Het resultaat van deze audit is positief: onze patiënten komen terecht in een ziekenhuis waar kwaliteit gewaarborgd is en waar iedereen elke dag hard werkt om de zorg nog beter te maken.

Wat is er gedaan tijdens de audit?

In februari 2023 bezochten auditoren meerdere afdelingen van Adrz. Zij spraken met medewerkers, artsen en patiënten. Zij waren onder de indruk van de aandacht voor patiënten en familie en de laagdrempeligheid van medisch specialisten. Daarnaast zijn de aandacht voor leren en ontwikkelen en innovatiekracht van medewerkers positief bij de auditoren in het oog gesprongen.

Vorig jaar behaalde Adrz het Qualicor accreditatieniveau ‘goud’. Dit staat voor hoge kwaliteit van zorg in ons ziekenhuis. Wij zijn trots op dit mooie resultaat. De audit bestaat in totaal uit drie delen, waarvan we nu het eerste deel hebben behaald. Het volgende bezoek vindt plaats in november 2024. Wij blijven ons binnen Adrz altijd verbeteren.