Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Adrz zoekt een Voorzitter Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur streeft een evenwichtige taakverdeling na tussen primair proces, bedrijfsvoering en strategische vraagstukken, waarbij beide bestuurders een deel van de zorgorganisatie aansturen. De voorzitter is intern en extern als eerste aanspreekbaar op het overall beleid van de gehele organisatie.

De voorzitter is daarnaast primair verantwoordelijk voor de bedrijfsvoeringsportefeuille (financiën, vastgoed en ICT). Het lid draagt naast het aansturen van een groot deel van de zorgorganisatie de primaire verantwoordelijkheid voor de portefeuille kwaliteit en veiligheid. Daarnaast kunnen beide bestuurders taken hebben of een bijdrage leveren aan onderwerpen die primair bij de andere bestuurder zijn ondergebracht. Dit laat de gezamenlijke verantwoordelijkheid onverlet: iedere bestuurder is verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het totaal.

  • U vormt samen met het lid Raad van Bestuur een samenwerkingsgericht en complementair team.
  • U bent het boegbeeld van Adrz, een maatschappelijk betrokken en verbindend leider met natuurlijk overwicht en met een hoge emotionele intelligentie.
  • U legt sterk de nadruk op de collectiviteit binnen de organisatie.

Bekijk de volledige vacature voor meer informatie.