Het nieuws over maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) volgt elkaar snel op. Via deze website houden we u op de hoogte.
Hier leest u het laatste nieuws en de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Als u in het ziekenhuis bent opgenomen, kan er veel op u afkomen. Een opname kan betekenen dat er veel tijd is om na te denken. Over de kwetsbaarheid van uw bestaan, over leven en dood, over verleden en toekomst of over uw relaties met anderen. Misschien wilt u daar eens over praten. Zoekt u dan gerust contact met de geestelijk verzorger van uw afdeling. Zij willen voor u, uw familie of vrienden, gesprekspartner zijn. Ongeacht uw geloof of levensovertuiging.

Contact

Vaak nemen onze geestelijk verzorgers zelf initiatief om patiënten te bezoeken, in overleg met de verpleging. U kunt ook zelf aangeven een van hen te willen spreken. Dat kan via de verpleging of rechtstreeks via de volgende telefoonnummers van de Dienst Geestelijke Verzorging (DGV):

  • Ds. Jeannette van den Beukel: 0113 234 016
  • Marianne Zandbergen: 0113 234 017
  • Jacoline de Koe: 0113 234 031

Kerkdiensten

Iedere zondag is er op de locatie Goes een kerkdienst van 10.00 tot 10.30 uur. Deze dienst vindt plaats in zaal 60, op de eerste verdieping. U bent van harte welkom, alleen of samen met uw familie of vrienden. Op vrijdagmiddag wordt u door vrijwilligers uitgenodigd voor de dienst en zij bieden u op zondag graag een helpende hand om u naar de dienst te begeleiden. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie of thee te drinken.

Bekijk hier het overzicht van de kerkdiensten en voorgangers 2020

Stiltecentrum

In de hal op de eerste verdieping, locatie Goes, is een stilteruimte. Deze ruimte is dag en nacht geopend. U kunt zich daar in alle rust terugtrekken wanneer u daar behoefte aan heeft.