Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) is gevestigd in Adrz Goes. Het centrum is gespecialiseerd in het herkennen, onderzoeken en behandelen van chronische wonden en duikongevallen.

Certificering

Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) is op 15 augustus 2013 gecertificeerd volgens het ZKN-keurmerk. Daarmee voldoet het centrum aan strikte criteria op het gebied van patiëntenzorg en bedrijfsvoering. Onderdeel van het ZKN-keurmerk is het hebben van een goed functionerend Veiligheids Management Systeem (VMS). Volgens de auditor heeft de organisatie een actieve instelling ten aanzien van het veilig kunnen leveren van zorg en de benoemde kwaliteitsaspecten als gastvrijheid en juistheid van zorg. Met het keurmerk onderstreept MCHZ dat zij staat voor kwaliteit en patiëntveiligheid.

Meer informatie

Wilt u weten of het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie iets voor u kan betekenen? Lees dan verder op de website van het Hyperbaarcentrum of neem contact op met het secretariaat via het bovenstaande telefoonnummer of via info@hyperbaarcentrum.nl.