Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Bezoek in coronatijd

Patiënten die in het ziekenhuis in Goes of op onze locatie in Vlissingen liggen, mogen beperkt bezoek ontvangen. Om de veiligheid voldoende te kunnen waarborgen, hebben we de bezoekregels aangepast en staan we bezoek alleen toe onder een aantal voorwaarden. Zo vragen wij u uw bezoek te plannen via onze website.

Lees meer over de voorwaarden en bezoektijden per afdeling op Adrz.nl/bezoektijden. Bij Adrz meldt u zich aan bij een digitale aanmeldzuil. Bekijk hier de werkwijze voor Goes en Vlissingen.

Mondneusmasker verplicht

Bij Adrz draagt iedereen een mondneusmasker in de publieke ruimtes. Plastic maskers en faceshields zijn op onze locaties niet toegestaan. Wanneer u niet in staat bent een mondneusmasker te dragen, kunt u helaas bij Adrz niet op bezoek komen. Meer informatie over mondneusmaskers bij Adrz vindt u onder het kopje Mondneusmasker verplicht.

U bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Een bijzondere periode breekt aan voor u en uw partner. Er gaat veel veranderen, niet alleen lichamelijk en emotioneel, maar ook thuis.

In ons Moeder & Kind centrum van Adrz begeleiden wij u en uw partner graag tijdens de zwangerschap en bevalling, een bijzondere fase in jullie leven. Op die manier ondersteunen we jullie kindje een goede start te geven. U bent altijd welkom bij ons. Of het nu gaat om bevallen met uw eigen verloskundige of bij de gynaecoloog. 24 uur per dag staat een deskundig team voor u klaar de bevalling te begeleiden. Van kinderwens tot en met de nacontrole na de bevalling, alle begeleiding vindt plaats onder één dak.