Lees hier de laatste informatie over het coronavirus bij Adrz.

Bezoek in coronatijd

Patiënten die in het ziekenhuis in Goes of op onze locatie in Vlissingen liggen, mogen bezoek ontvangen. Om de veiligheid voldoende te kunnen waarborgen, hebben we de bezoekregels aangepast en staan we bezoek alleen toe onder een aantal voorwaarden.

Lees meer over de voorwaarden en bezoektijden per afdeling op Adrz.nl/bezoektijden.

Via het bovenstaande telefoonnummer kunt u zich niet opgeven voor de zwangerenavonden.

U bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Een bijzondere periode breekt aan voor u en uw partner. Er gaat veel veranderen, niet alleen lichamelijk en emotioneel, maar ook thuis.

In ons Moeder & Kind centrum van Adrz begeleiden wij u en uw partner graag in deze bijzondere fase in jullie leven. Op die manier ondersteunen we jullie kindje een goede start te geven. U bent altijd welkom bij ons. Of het nu gaat om bevallen met uw eigen verloskundige of bij de gynaecoloog. 24 uur per dag staat een deskundig team voor u klaar de bevalling te begeleiden. Van kinderwens tot en met de nacontrole na de bevalling, alle begeleiding vindt plaats onder één dak.

Voorlichtingsavonden

Om mogelijke besmetting met virussen te voorkomen, organiseren wij de komende tijd geen voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders. Wilt u meer informatie over bevallen in Adrz en bent u benieuwd naar het Moeder & Kind centrum? Bekijk dan de video voor een indruk.

Zodra wij weer avonden kunnen inplannen, informeren wij u hierover via de website en social media.

Meer informatie

Onderzoeken & behandelingen
Toon alle