Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Bezoek het WrX! Job Festival op 15 juni

Ben je op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in Zeeland? Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Of ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren? Kom dan naar WrX! Job Festival op zaterdag 15 juni in de Machinefabriek in Vlissingen.

WrX! Jobfestival

WrX! Jobfestival is een werkgelegenheidsevent waarin je werk beleeft en ervaart, voor alle jongeren, studenten, young professionals en alle (oriënterende) werkzoekenden van jong tot oud en binnen en buiten Zeeland.

Bezoek de stand van Adrz

Je bent welkom tussen 10.00 en 15.30 uur op het WrX! Job Festival waar diverse Zeeuwse bedrijven, waaronder Adrz, zich presenteren door middel van interactieve stands, demonstraties en diverse activiteiten. Ervaar werkzaamheden ter plaatse, leer de beste skills voor een sollicitatiegesprek en het opstellen van een perfecte CV en volg diverse workshops! Samen met de zorginstellingen Zorgstroom, Allévo, Viazorg, Juvent, SVRZ, WVO Zorg staan we op het festival. Doe je ook mee aan de infuusrace?

Aanmelden

Het WrX! Job Festival is gratis toegankelijk. Meld je aan via de website van WrX. Tot 15 juni!