Nieuw! Luister nu aflevering 5: Zorg voor je suikerspiegel van onze podcastserie Zorgopname!

Nieuw voedingsconcept voor Adrz met Bidfood en Marfo

Adrz werkt hard aan het steeds verder verbeteren van de kwaliteit van zorg. Een nieuw Moeder & Kind centrum, afdeling Heelkunde, een extra CT-scan en een nieuwe Scopie Behandel Afdeling.

Naast alle grote verbouwingen, komen daar het komende jaar een aantal kleine verbouwingen bij. Op sommige afdelingen moeten verbouwwerkzaamheden worden gedaan om het nieuwe voedingsconcept ‘Vita’ uit te kunnen rollen.

Aan de hand van een aanbestedingsprocedure gaat de combinatie Bidfood/Marfo de warme maaltijdvoorziening voor Adrz verzorgen. De warme maaltijden maken deel uit van het nieuwe voedingsconcept van Adrz, Vita. Vita is Latijn voor leven en associeert Adrz met vitaliteit en vitamine. Voeding maakt namelijk een belangrijk deel uit van het herstel van patiënten in het ziekenhuis. Door de voeding zo goed mogelijk af te stemmen op de persoonlijke behoefte van een patiënt, voldoende variatie te bieden en goed rekening te houden met verschillende diëten, hoopt het ziekenhuis een extra bijdrage te leveren in het spoedig herstel.

Op de afdeling Heelkunde komt de nieuwe warme maaltijdvoorziening het eerst beschikbaar. Gedurende 2020 wordt de voorziening uitgerold naar de rest van de afdelingen.