Nieuwe chefkok op de kinderafdeling van Adrz!

Vanaf maandag 5 september werkt er een nieuwe chefkok op de kinderafdeling van Adrz! Zijn naam is Rokkie het Rommelkokkie.

Hij tovert smakelijke gezonde gerechten uit zijn keuken voor kinderen die in Adrz verblijven. Hij is altijd vrolijk en een echte kindervriend. Er is wel één ding… Rokkie is een Rommelkokkie. Opruimen is niet echt zijn ding. Daarom schakelde hij hulp in van zijn vrienden Sas Afwas en Sjaak schoonmaak. Zij zorgen ervoor dat de keuken aan het eind van de dag weer spik en span is.

Als kind in het ziekenhuis opgenomen worden is vaak erg spannend. Om eten voor kinderen in het ziekenhuis leuker en laagdrempeliger te maken, hebben we Rokkie het Rommelkokkie aangenomen bij Adrz. Rokkie maakt eten voor kinderen in het ziekenhuis leuker, tovert een lach op hun gezicht en betrekt kinderen bij hun voeding. De menukaart op de kinderafdeling is dankzij Rokkie kindproof gemaakt en de komende tijd gaat hij aan de slag met nog meer vernieuwende en smakelijke gerechten.

Rokkie en zijn vrienden zijn voortaan op de kinderafdeling te vinden op de buffetwagens, op de deur van de keuken en op diverse gadgets zoals placemats en buttons.