Bij ons is goede zorg leveren belangrijk, maar veel belangrijker nog vinden wij dat u na een behandeling uw kwaliteit van leven terugkrijgt. Om dit inzichtelijk te maken, willen we u vragen om een paar vragenlijsten in te vullen over de effectiviteit van uw behandeling (PROM’s).

*PROMs = Patiënt Reported Outcome Measurements

Wat houdt het onderzoek in?

Om dit effect inzichtelijk te maken, ontvangt u zowel vóór als na de behandeling enkele vragenlijsten. Bij de meeste behandelingen geldt dat u in totaal 3 of 4 vragenlijsten ontvangt in een periode van 6 of 12 maanden. Deelname aan een vragenlijst neemt circa 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag.

Hoe werkt het?

Wanneer bij u een diagnose gesteld is, wordt u met de hulp van een polimedewerker geregistreerd worden in het systeem. Hierbij vragen we u ook om een e-mailadres in te vullen. Dit wordt gebruikt om in het vervolg de vragenlijsten digitaal toe te sturen, zodat u hier zelf niet over na hoeft te denken. Indien uzelf (of een familielid of mantelzorger) over een e-mailadres beschikt, vult u deze dan alstublieft in.

Wat gaan we met uw antwoorden doen?

  1. Door de vragenlijsten in te vullen, geeft u ons inzicht in uw situatie en de effectiviteit van de behandeling. Op deze manier kunnen wij de voortgang van uw gezondheid in de gaten houden en daarnaast continu onze zorg verbeteren.
  2. Met uw antwoorden wordt zeer vertrouwelijk omgegaan. Deze worden enkel gebruikt om u te genezen en de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.