Op zoek naar de grenzen van de acute geneeskunde

Dagelijks komen we een scala aan grenzen tegen binnen de geneeskunde. Tijdens deze 7e editie van het jaarlijkse SEH-congres van Adrz zal een selectie van inspirerende sprekers vanuit diverse specialismen en achtergronden u leiden in een zoektocht naar diverse grenzen.

Adrz Op Zoek Naar De Grenzen Van De Acute Geneeskunde Oeverloos Nieuws

Dagelijks komen we een scala aan grenzen tegen binnen de geneeskunde. Persoonlijke grenzen, fysieke grenzen, grenzen binnen ons handelen op zowel medisch, technisch als financieel gebied worden dagelijks opgezocht. Van dag tot dag worden deze grenzen verlegd om de groei binnen ons vak te faciliteren. Is dit echter wel terecht? Hoe gaan we hiermee om? Waar trekken we de streep?

Tijdens deze 7e editie van het jaarlijkse SEH-congres van Adrz zal een selectie van inspirerende sprekers vanuit diverse specialismen en achtergronden u leiden in een zoektocht naar diverse grenzen. Blijven we op de rand van de afgrond staan of wagen we de sprong in het diepe? Hoe dan ook, pak uw koffers, ticket en paspoort en ga met ons mee op deze onvergetelijke reis!

Locatie

Het congres vindt plaats op 23 mei 2019 in de Grote Kerk in Goes, Singelstraat 21. Deze historische locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op 10 minuten loopafstand van treinstation Goes. Parkeren is mogelijk op diverse locaties in de buurt van de Grote Kerk.

Meer informatie en aanmelden

Lees meer over accreditatie, vervoer en aanmelden op de website van Oeverloos.